YAŞAM KOÇU BÜLENT GARDİYANOĞLU "˜KADİR KARA' YARARINA SEMİNER VERDİ

Bu etkinlikler çerçevesinde DUSOD Holistik Akademi kurucusu ve "˜Yaşam Koçu Bülent Gardiyanoğlu'nun Avrupa Temsilcisi Yurdagül Cengiz ve Gülsüm Yavaş ve Zeynep Dişli organizasyonu ve Salon Diva sahibesi Gönül Seven Candan sponsorluğunda Yaşam Koçu Bülent Gardiyanoğlu, 'Yanan Kadir Kara' için bir seminer verdi.

~~İzmir'in Bornova ilçesi Doğanlar Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuklu Zahide Kara ve Eray Kara çiftinin, 11 yaşındaki oğulları Kadir'in hayatı, küçük bir yangına yaptığı müdahale ile alt üst olmuştu.

İlk defa olayı duyan Brüksel’de bulunan Michel Residence (Huzurevi) Müdüresi Gülsüm Yavaş’ın olayı sosyal medyada gündem etmesi ve ‘Kadir’ için yardım seferberliği fikri, bir anda sosyal medya’da karşılık buldu.

Kadir için önce bireysel daha sonra toplumsal olarak bir dizi yardım kampanyaları düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde Huzurevi Müdiresi Gülsüm yavaş ve arkadaşı Zeynep Dişli ile başlattıkları ‘Kermes Kampanyası’ büyük ilgi görmüştü. Kadir için Brükselliler adeta yarışa girerek katkıda bulundular.

Bu etkinlikler çerçevesinde DUSOD Holistik Akademi kurucusu ve ‘Yaşam Koçu Bülent Gardiyanoğlu’nun Avrupa Temsilcisi Yurdagül Cengiz ve Gülsüm Yavaş ve Zeynep Dişli organizasyonu ve Salon Diva sahibesi Gönül Seven Candan sponsorluğunda Yaşam Koçu Bülent Gardiyanoğlu bir seminer verdi.

Seminere Meclis Üyeleri Döne Sönmez, Filiz Güles, Beringen Müzik Kulüp Başkanı ve Duayen Sanatçı İsmail Erdoğdu, Proxis Nefes Almanya/Köln Temsilcisi İlay Esen Görmez, STK temsilcileri ve kalabalık davetli katıldı.

Seminerde elde edilen gelir ‘Yanan Kadir Kara’nın tedavisinde kullanılmak üzere toplandı.

Bülent Gardiyanoğlu seminer sonrası, davetlilere toplu olarak ‘Nefes alma’ seansı yaparak davetlileri manevi bir iklimde yolculuğa götürerek onların kendi iç dünyaları ve hayalleriyle yüzleştirdi.

Program sonrası kitaplarını imzalayan Gardiyanoğlu. “Böylesi anlamlı bir yardım kampanyasına katkıda bulunmanın sevincini yağıyorum. Bu kampanya etkinliğini düzenleyen herkese özellikle bu anlamlı kampanya ya destek olmak için misafirimiz olan siz davetliler çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belçika Aydın Haber olarak, ‘Kadir Kara’ evladımız için hayırlı bir etkinliğe imza atan tüm organizatör ve sponsorları tebrik ediyoruz.  www.belcikaaydinhaber.com