DL CONSTRUCT ŞİRKET SAHİBİ İŞADAMI EFSUN ÇELİK'TEN İFTAR YEMEĞİ

Anvers'de alanında tek Türk işadamı olan ve Depolama Sistemleri kuran DL CONSTRUCT şirket sahibi işadamı Efsun Çelik "˜Wemmel' de bulunan "˜Şehzade Restaurant'ta bir iftar programı düzenledi.

Ramazan ayının girmesiyle iftar program ve etkinlikleri de tüm hızıyla devam ediyor. Bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında İş çevreleri de iftar yemekleriyle gündem oluşturuyor.

Anvers’de alanında tek Türk işadamı olan ve Depolama Sistemleri kuran DL CONSTRUCT şirket sahibi işadamı Efsun Çelik ‘Wemmel’ de bulunan ‘Şehzade Restaurant’ta bir iftar programı düzenledi.

Ev sahipliğini Efsun Çelik ve Meral Kökten’in yaptığı iftar programına, Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekilleri Şevket Temiz, Hasan Koyuncu, Schaerbeek belediye meclis üyeleri Döne Sönmez, İbrahim Dönmez, Turkish Lady kurucu başkanı ve genel koordinatörü Derya Alıç, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın, İşadamı Behçet Bulduk, işadamları, Çelik ailesi ve dostları katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen programda, kısa bir selamlama konuşması yapan İşadamı Efsun Çelik “Sayın davetliler, öncelikle sizleri kalbi duygularımızla selamlıyor ‘hoşgeldiniz’ diyorum. Bugün bu iftar programımıza teşriflerinizden dolayı bizleri son derece mutlu ettiniz. Bu vesileyle başta sayın Emir Kır olmak üzere siz davetlilerimize çok teşekkür ediyoruz. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Başkan Emir Kır ve diğer davetlilerde yaptıkları selamlama konuşmalarında, kendilerine ev sahipliği yapan İşadamı Efsun Çelik ve Meral Kökten’e teşekkür ederek, bu davetten çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

İftar geç saatlere kadar süren ikili sohbetlerle son buldu. 

www.belcikaaydinhaber.com