Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı!

~~Türk Dernekler Birliği (UTV) "˜Ayların Sultanı'' Festivali 4. Yıldönümünü düzenliyor. Açılışı 29 Mayıs Çarşamba akşamı Saat 18: 00'de olacak ve festival 2 Haziran Pazar gece yarısına kadar sürecektir. Bir kaç yıldır festivalle Anversin PIDPA parkyerinde binlerce kişiyi ağırlamatayız. UTV yönetimi ve festivale destek veren toplam 8 kuruluş ve 85 gönüllüsü sizleri de festivale davet eder!

~~Türk Dernekler Birliği (UTV) ‘Ayların Sultanı'’ Festivali 4. Yıldönümünü düzenliyor. Açılışı 29 Mayıs Çarşamba akşamı Saat 18: 00'de olacak ve festival 2 Haziran Pazar gece yarısına kadar sürecektir. Bir kaç yıldır festivalle Anversin PIDPA parkyerinde binlerce kişiyi ağırlamatayız. UTV yönetimi ve festivale destek veren toplam 8 kuruluş ve 85 gönüllüsü sizleri de festivale davet eder!

'Sultan der Maanden' yani 'Ayların Sultanı' Ramazan ayında düzenlenen kültürlerarası bir festivaldir. Festivalde topluluklar arası ve mahalle sakinleriyle köprüler inşaa edilmekte, insanlar bir araya getirilmektedir. UTV Festival boyunca çok kültürlü sahne şovları, atölye çalışmaları, dinletiler ve günlük en az 2000 kişiye ücretsiz iftar sunmaktadır.

Festival süresince 40’ın üstünde stand çadırlarında yiyecek, içecek, kitap, vs satışları da olacaktır. Satış standların yanı sıra bu yıl UTV toplumu destekleyen sosyal kuruluşlara da standlarında yer verecek, topluma bu kuruluşlarla ortaklaşa katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Festivalimiz tarafından düzenlenen ve Anvers Şehri, ortakları ve tüm gönüllülerinin çabaları arasındaki mükemmel bir işbirliğinin bir sonucudur. Bu iyi işbirliği sayesinde, Türk Dernekleri Birliği her yıl vatandaşlarımız ve çevreyi bir araya getirme ve sosyal uyumu geliştirme konusunda başarılı oluyor.

“Sultan der Maanden” Ramazan festivali Türk Dernekler Birliği – UTV, Anvers Şehri, ortakları ve gönüllülerin uyumlu çalışma sonucudur.  Sosyal partnerlerimize ve gönüllülerimize önümüzdeki 5 gün yapacakları olağan üstü iş için şükranlarımızı iletiriz. Bu profesyonel işbirliği sayesinde Türk Dernekler Birliği – UTV her yıl üstüste toplumumuzu ve çevre sakinlerini birleştirmeyi başarmakta sosyal iletişimi gerçekleştirmektedir.

Ekte festivalimizin davetiyesini ve ayrıntılı programını bulabilirsiniz

Daha fazla bilgi için : www.sultandermaanden.be

İrtibat : Selamet Belkiran 0475 60 95 04 ve Majida Bellal 0470 78 21 58