BRÜKSEL EHLİBEYT DOSTLARI DA BAYRAM NAMAZINI KILARAK, BAYRAMLAŞMANIN HEYECANINI YAŞADILAR

~~ Brüksel'de yaşayan Ehlibeyt dostları, muhtemel Kadir gecelerini içinde olduğu mübarek Ramazan Ayını ibadet ve dualarla uğurlayarak, bayram namazını kılıp, birbirleriyle bayramlaşmanın heyecanını yaşadılar.

~~ Brüksel’de yaşayan Ehlibeyt dostları, muhtemel Kadir gecelerini içinde olduğu mübarek Ramazan Ayını ibadet ve dualarla uğurlayarak, bayram namazını kılıp, birbirleriyle bayramlaşmanın heyecanını yaşadılar.

Sabah'ın erken saatlerinde Laeken'de bulunan Brüksel Ehlibeyt Camiinde toplanan mümünler Şeyh Elçin Caferi'nin vaazını dinleyip akabinde de Şeyh Caferi'nin imametinde bayram namazını kılarak birbirleriyle tebrikleştiler.

Tebrikleşmede Cami Dernek başkanı İsmail Dorbar, bir ay boyu sohbetleri ve Kurqan'dan dersleriyle istifade ettikleri Şeyh Elçin Caferi ve bayram öncesi güzel ülkemize dönen Şeyh Ersan Baydemir'e teşekkürlerini ileterek, kısaca cami çalışmaları hakkında bilgiler verip, cemaatin bayramını tebrik etti.

Şeyh Caferi ise yaptığı bayram sohbetinde bayramların manevi iklimimize güç kattığını idrak ettiğimiz Ramazan ayının özellikle son on gecesinde indirilen Kuran ve İmam Ali (as)'nin bir suikast sonucu bu Kadir gecelerinde şehadete erişinin de içinde olduğu ramazanda Kuran'la feyizlenirken şehid İmamımızı da andık.

Yüce Rabbim tuttuğunuz oruçları, kıldığımız namazları okuduğumuz mersiye ve Noheleri dergahında kabul etsin.

Siz değerli cemaatimizin bayramını da yürekten tebrik ediyorum. Allaha emanet olun hayırlı bayramlar" dedi.

Bayramlaşma tebrikleşme ve Cami derneğinin cemaate bayramlık ikramıyla son buldu.
Resimler için hacı Halil Gönültaş'a teşekkür ediyoruz.  www.belcikaaydinhaber.com