BAŞKONSOLOSLUK VATANDAŞLARI BAYRAMLAŞMADA BULUŞTURDU

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosluğu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ramazan bayramı programına ilgi hayli büyük oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosluğu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ramazan bayramı programına ilgi hayli büyük oldu.

Başkonsolos Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu’nun ev sahipliği gerçekleştirilen programda sıcak ve samimi bir şekilde davetlilerini karşıladı. Kutlama programa başta Brüksel Büyükelçisi Levent Gümrükçü, Misyon ve STK temsilcileri, sanatçılar, öğretmenler, Üniversiteli gençler öğrenciler katıldı. Başkonsolos tüm davetlilerin bayram tebriklerini kabul etti. Bayramlaşma verilen resepsiyon ile son buldu.

BAŞKONSOLOS KARAOĞLU: “HEPİMİZ BİR AİLEYİZ. TÜRK TOPRAĞINA HOŞ GELDİNİZ”

Brüksel Başkonsolos Karaoğlu, yaptığı bayramlaşma konuşmasında: “Sayın Büyükelçim ve değerli konuklar, kendi eviniz olan Başkonsolosluğumuzun bayramlaşma programına hoş geldiniz. Hepiniz bu gurbette yaşarken bizleri ve birbirlerinizi yalnız bırakmayarak, bu güzel bayram gününde bizlerle olmanızdan dolayı çok mutlu olduk. Bu bayramlaşmayı bizlerle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bugün aramızda sayın Büyükelçimiz var, aramızda diğer Misyon ve basın mensuplarımız, STK temsilcilerimiz, sanatçılarımız, öğretmenlerimiz, gençlerimiz ve başımızın tacı öğrencilerimiz var. Yani biz bizeyiz, yani hep beraberiz. Yani Türkiye’deyiz, yani Türk topraklarındayız. Bu güzel bayram gününü bizlerle paylaştığınız için, sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Türkiye Cumhuriyeti başkonsolosluğu olarak yalnız evrak yapmıyoruz, aynı zamanda kendi eviniz olan bu Türkiye toprağında sosyal, kültürel, sanatsal ve bilgilendirmelerle de sizlere ve çocuklarımıza Türkçe oyunlu eğitimler vermeye de devam ediyoruz. Sizlere misyon oluşturmak için elimizden gelen tüm çabaları yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sizlerle çok güzel oluyor.

Sizler burada oldukça da bizler çok mutlu oluyoruz. Hepinizin bayramını tekrar tekrar kutluyor, hepimize bundan sonraki bayramları da Allah bizlere ağız tadıyla kutlamayı nasip etsin. Çok sağolun geldiğiniz için” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com