TURKISH LADY DERNEĞİ'NDEN ANNA SAMJEU'YA (80) SÜRPRİZ NOSTALJİ YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI

Belçika Türk Toplumu'nun ilk 'Kadın Dernekleri'nden olan 'Turkish Lady' Brüksel'de Nostalji ve anlamlı bir yaş günü kutlaması gerçekleştirdi.

Belçika Türk Toplumu'nun ilk 'Kadın Dernekleri'nden olan 'Turkish Lady' Brüksel'de Nostalji ve anlamlı bir yaş günü kutlaması gerçekleştirdi.

Dernek, üyeleriyle zaman zaman Rahman Çolak'ın eski nostalji şarkıları içeren plaklar çaldığı ve el değirmeninde kahve tadıyla yapılan sohbetli kahvaltılar düzenlemekte.

Turkish Lady, Duayen üyelerinden olan 'Anna Samjeu' 80. yaşına girmesi nedeniyle, sürpriz ve nostalji bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

Derneğin Kurucu Başkanı Derya Aliç'in davetlilerini karşıladığı nostaljik kahvaltıya, Saint Josse belediye Başkan yardımcısı Dorah Ilunga ve Turkish Lady gönüllüleri katıldı.

Kahvaltı sonrası hazırlanan sürpriz pastanın kesimi ve mum söndürülmesi alkışlarla karşılandı.

Yine Rahman Çolak'ın eski nostalji plaklardan çaldığı şarkılara tüm davetliler eşlik ettiler. Anna Samjeu'nun 80. yaş günü nedeniyle yapılan sürpriz kutlamada tüm davetliler, Samjeu'yu tebrik ederek, kendisine çeşitli hediyeler takdim ettiler. Davetlilerin coşkulu alkışı ve 'İyiki doğdun Anna' tezahüratkları karşısında Samjeu'nun gözlerinin yaşardığı ve çok duygulandığı gözlendi.

Programda nostalji 'Samanyolu' şarkısı eşliğinde Anna Samjeu ile Rahman Çolak kısa bir dans gösterimi sundular. Çolak'ın el değirmeninde öğüttüğü taze kahveleri kendi eliyle nostaljik aletlerde kaynatıp davetlilere ikramı büyük takdşr topladı. Centilmen ve alçakgönüllü bir kişiliğe sahip Çolak'ı biz de tebrik ediyoruz.

İşin en güzel yanı ise, ırk, inanç farkı gözetmeksizin yalnız insani duygularla yapılan sıcak ve samimi bir ortamda insanların mutluluklarını birlikte paylaşmalarıydı.

Uzun yıllardan beri kültürel, sanatsal ve eğitimsel etkinlikleriyle göz dolduran Turkish Lady kurucu Başkanı sayın Derya Aliç ve yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com