30 YILLIK TECRÜBE "˜KIRCA TELECOM' İLE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Uydu sistemleri ve telefon hizmetleri alanında 30 yıllık tecrübelerini günümüzde hizmete dönüştürerek vatandaşlara hizmete başlayan İsa Kırca ve oğlu Ramazan Kırca "˜ Babadan oğula tecrübeden hizmete ' sloganıyla yeni mekanlarını hizmete açtılar.

Uydu sistemleri ve telefon hizmetleri alanında 30 yıllık tecrübelerini günümüzde hizmete dönüştürerek vatandaşlara hizmete başlayan İsa Kırca ve oğlu Ramazan Kırca ‘ Babadan oğula tecrübeden hizmete ’ sloganıyla yeni mekanlarını hizmete açtılar.

30 yıldan beri Belçika Türk toplumuna uydu hizmetleri alanında hizmet veren İsa Kırca, oğlu Ramazan Kırca’nın Rue des Moissons 2, 1210 Saint Josse (Place Houwaert)’de  yeni ‘Kırca Telecom’ adlı mekanlarında tecrübelerini hizmete dönüştürmeye devam ediyorlar.

Mekanda uydu ve hizmetleri yanında, bilgisayar, yeni ve ikinci el telefon, telefon aksesuarları satış ve tamiri yapılmakta.

Size bir telefon kadar yakın olan mekanda her türlü satelit ve telefon ayar ve tamirleri mümkün.

Dünya markaları olan Samsung, Apple,Asus, Acer Lenovo, İphon, Samsung, Sony, Nokia, Wiko ve Xiaom gibi onlarca markanın ürünlerini bulmak ve temin etmek mümkün.Mekanı ziyaret ederek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla almakla kalmayıp gerek satelit, gerekse telefonla ilgili her türlü sorununuz için sizleri beklemekteler.

Kırca telefon iletişim telefon ve site adresini sizlerle paylaşıyoruz.

0487/356.366 -0485/283.395      www.kirca-telecom.be