BTSTK BAŞKANI VE BELÇİKA DİYANET VAKFI GENEL MÜDÜRÜ, İSLAM KOORDİNASYON KURULU ÜYESİ COŞKUN BEYAZGÜL'ÜN DERGİMİZE VERDİĞİ DESTEK MESAJINI

Kısa adı BTSTK olan "˜Belçika Türk Sivil Toplum Koordinasyonu' Başkanı, Belçika Diyanet Vakfı Genel Genel Müdürü ve İslam Koordinasyon Kurulu Üyesi Coşkun Beyazgül'den, "Belçika Aydın Haber' dergimizin yayınını sürdürmesine tam destek geldi.

Kısa adı BTSTK olan ‘Belçika Türk Sivil Toplum Koordinasyonu’  Başkanı, Belçika Diyanet Vakfı Genel Genel Müdürü ve İslam Koordinasyon Kurulu Üyesi Coşkun Beyazgül’den, "Belçika Aydın Haber’ dergimizin yayınını sürdürmesine tam destek geldi.

Konuyla ilgili olarak ‘Belçika Aydın Haber’ dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu’ya açıklamalarda bulunan Başkan Coşkun Beyazgül şunları ifade etti: “Hem ‘Belçika Diyanet Vakfı’ olarak, Hem de ‘Belçika Türk Sivil Toplum Koordinasyonu’ olarak, az önce bahsettiğim ilkeler çerçevesinde bu ülkede ‘Belçika’da yaşayan Türk Toplumuna’ katkılar sağlayan, her kesimin, her kurumun elini taşın altına koyan her vatandaşımızın,  biz bu ülkeye ve insanımıza katkı sağladığını düşünüyoruz.

‘Belçika Aydın Haber’de yıllardan beri farklı kulvarlarda bu topluma hizmet etmiş, hizmet etmeye devam eden Türkçe yayın yapan, Türkçe dergi yayınlamakta. Burada yaşayan vatandaşlarımızın yaptığı faaliyetlerle ilgili haber kaynağı oluşturmaktadır. Biz bu çalışmalarından dolayı Celil Gündoğdu’nun şahsında onunla beraber çalışan tüm ‘Belçika Aydın Haber’ ekibine teşekkür ediyoruz. Gündoğdu’nun yayınlarının devamında bundan sonraki süreçte de aynı katkıyı sağlayacağına inanıyorum.

‘Belçika Aydın Haber’e destek olunması konusunda herkese önemli görevler düşmektedir. Bu tür faaliyetleri yapan kültürlü insanlarımız arasında Celil bey, önemli bir vazife icra ediyor. Bu vazifede kendisine, destek olunması ve Türkçe yayını yapıyor olmasından, daha çok katkı sağlanmasından dolayı da buradan bir çağrıda bulunuyorum" dedi.

www.belcikaaydinhaber.com