TURKISH LADY'NIN TEMA KAHVALTI KONUĞU ŞAİR KAMİL SAYIN İDİ

Turkish Lady Derneği'nin bu ayki temalı kahvaltısının konuğu, T.C. Kültür Bakanlığınca tanınan Şairlerinden Kamil Sayın idi.

Turkish Lady Derneği'nin bu ayki temalı kahvaltısının konuğu, T.C. Kültür Bakanlığınca tanınan Şairlerinden Kamil Sayın idi.

Belçika’da başarılı çalışma ve etkinliklerde bulunan ‹Turkish Lady Derneği’ geleneksel hale getirdiği ve her ay ‹Temalı kahvaltı› programlarını düzenli bir şekilde yapmakta.

Dernek genel koordinatçrö Derya Aliç’in himayesinde düzenlenen kahvaltıda sanatçı, şair veya konusunun uzmanı sosyal danışmanlar ile ile üyelerini bir kahvaltıda buluşturuyor.

Koordinatör Derya Aliç çalışmalarını şu şekilde özetledi.
«Turkish lady olarak 2019-2020 eğitim ve faaliyet sezonumuzu açtık. Dernek olarak bir çok etkinlik ve eğitsel, sportif ve kültürel çalışmalar yapmaktayız.

Konferans, seminer, sosyal ve kültürel geziler yanında aylık ‹Temalı kahvaltılar› düzenlemekteyiz. Amacımız sosyal, kültürel bakımdan hem üyelerimizi bilgilendiriyor, hem de birbirleriyle tanışarak, kaynaşmalarını sağlıyoruz.

Temalı kahvaltımızın bu ayki konuğu T.C. Kültür Bakanlığınca tanınan ve belçika Türk Toplumunun değerli şahsiyetlerinden olan, Şair Kamil Sayın idi.

Kendisi hoş sohbeti ve güzel şiirleri ile kahvaltımıza renk kattı. Misafir üyelerimiz kendisine çalışmaları ve şiirleri hakkında sorular yöneltti. Soruları cevaplayan Sayın Şairimiz, «Doğru bir insan olmak, iyi bir koleje gitmekten daha önemlidir» diyerek,  şiirlerinden bir demet sundu.»

Katılımlarından dolayı hem Şairimiz sayın Kamil Sayın’a hem de, dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz» dedi.