Nawar ile Mustafa Multi Kültürel Düğün Töreniyle Dünyaevine Girdiler

Abdel Kader Aişşa ve İkram Ben Hamza'nın kızı Nawar ile, Hacı Raşit Çolakoğlu ve Ayşe Arabacı'nın oğlu Mustafa multi kültürel bir törenle Yeni Yaşam Düğün salonu'nda akraba ve dostlarının şehadetliğinde evlenerek, dünyaevine girmenin heyecanını yaşadılar.

Abdel Kader Aişşa ve İkram Ben Hamza’nın kızı Nawar ile, Hacı Raşit Çolakoğlu ve Ayşe Arabacı’nın oğlu Mustafa multi kültürel bir törenle Yeni Yaşam Düğün salonu’nda akraba ve dostlarının şehadetliğinde evlenerek, dünyaevine girmenin heyecanını yaşadılar.

Davetlilerini sıcak bir şekilde karşılayan Çolakoğlu ve Aişşa aileleri tebrikleri kabul ederek, dost ve akrabalarıyla evlatlarının mutluluklarını birlikte paylaştılar.

Gelin’in Marokan, Damat’ın Türk oluşuyla her iki kültüre mensup orkestralar eşliğinde renkli ve coşkulu bir düğün töreni gerçekleşti. Gençlerin mutluluğunu arkadaşları kendilerine eşlik ederek oynadıkları güzel oyunlarla düğüne renk katarak paylaştılar. Tek oyun ve barlarla geç saatlere kadar eğlenen davetliler, geleneksel giysiler içerisindeki gençlerin kına yakmasıyla coşku doruğa ulaştı.

Sanatçıların birbirinden güzel şarkıları ve oyunlarıyla gelin damat başta olmak üzere tüm davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler. Takı töreni yapılarak,  düğün pastası kesildi.  Sıcak bir ortamda gerçekleşen düğüne ilginin hayli fazla olduğu dikkat çekti.

Belçika Aydın Haber olarak, Aişşa ve Çolakoğlu ailelerini tebrik ediyor, genç çiftler Nawar ve Mustafa’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Düğün resimlerini çeken CK Yapım Media sahibi Cemal Kapaklıkaya’ya da çok teşekkür ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com