Belemtürk Tv Kuruluşunun 6.ncı Yılını Resepsiyonla Kutladı

Belçika Gent'te merkezi bulunan ve 6 yıldan beri sanal ortamda yayınını sürdüren "˜Belemturk Tv' kuruluşunun altıncı yılını "˜Buurtcentrum'de bir Resepsiyonu ile kutladı.

Belçika Gent’te merkezi bulunan ve 6 yıldan beri sanal ortamda yayınını sürdüren ‘Belemturk Tv’ kuruluşunun altıncı yılını ‘Buurtcentrum’de bir Resepsiyonu ile kutladı.

Belçika Belemtürk Tv Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çöl ve arkadaşı Bekir Sarı’nın davetlilerini karşılayarak tebrikleri kabul ettikleri Resepsiyona  başta Türkiye Cumhuriyeti T.C. Anvers Başkonsolosu Birinci Sınıf Başkonsolos (Büyükelçi) Korkut Tufan,  Belçika Federal Milletvekili ve Brüksel Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Parlamentosu Başkan Yardımcısı ve  Milletvekili Hasan Koyuncu, Milletvekili İbrahim Dönmez, Türkiye Cumhuriyeti Anvers  Başkonsolosluğu Konsolos yardımcısı  Mete Gönül, Eğitimden Sorumlu Gent Belediye Başkan Yardımcısı Elke Decruynaere, Houthalen Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Oktay, Meclis üyeleri, Mustafa Ulusoy, Cengiz Çetinkaya, Hasan Bilici, Fatma Yıldız, Hafsa El-Bazioui, Mustafa Tokgöz, BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez. BTSK Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan, UİD Belçika Başkanı Basir Hamarat, CHP BB Eski Başkanları Zuhal Kayhan, Hasan Eryürük, CHP Belçika Birliği Başkanı Derya Bulduk, Turkish Lady Gent Derneği Başkanı Ayfer Kuru, BERK Eğitim Gönüllüler Derneği Başkanı Zülbiye Gürsu Araz, Sivil Toplum Kuruluş Üyeleri, Ressam ve Şaire Nergiz Şahin, işadamları ve kalabalık davetli katıldı.

Belemtürk Tv Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çöl yaptığı selamlama konuşmasında protokol üyelerini ve davetlileri selamlayarak, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Belemtürk Tv ve çıkardıkları 3 dilli Panorama adlı basılı yayın ve hizmetlerinden de bahseden Çöl, ‘Bu anlamda Belçika’da 3 dilli bir yayın organı çıkarmalarını bir ilk olarak” değerlendirdi.

Belemtürk Tv’nin kuruluş aşaması ve çalışmalarıyla ilgili sinevizyon gösterimi ardından protokol konuşmaları yapılarak, ‘Medya’nın dördüncü kuvvet olduğu toplumda ve günümüzdeki önemi verilen mesajlarla anlatıldı.

Protokol üyelerine günün anısına hazırlanan plaketlerin sunumu ve müzik eşliğinde kesilen yaş günü pastası ve toplu görüntülerle resepsiyon sona erdi.