SAINT JOSSE WINTER TIME NOEL PAZAR AÇILIŞINA BÜYÜK İLGİ

Saint Josse belediyesinin yaklaşan Noel ve Yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları etkinliğin ilk stardı olan ve Saint Josse meydanında hazırlanan'Wintertime' adlı Noel Pazarı açılışına büyük ilgi vardı.

Saint Josse belediyesinin  yaklaşan Noel ve Yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları etkinliğin ilk stardı olan ve Saint Josse meydanında hazırlanan'Wintertime' adlı Noel Pazarı açılışına büyük ilgi vardı.

Açılış organ

izasyonundan soruölu Esnaflaran sorumlu Başkan yardımcısı Kadir özkonakçı. Hem esnaflara gece bir pazar imkanı sağlamak, soğuk kış gecelerini vatandaşları eğlendirerek alışveriş yapmalarını sağlamaktır. vatandaşlarımız rutin gecelerden farlı geceler yaşaması için bu etkinliği düzenledik. Başkanımız Emir Kır ve tüm Başkan yardımcısı arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, Şimdiden vatandaşlarımızı Noel ve yeni yılını tebrik ediyoruö" dedi.

Vatandaşlar bir taraftan orkestra eşliğinde eğlenirken, diğer taraftan da hoş bir şekilde kurulan stantlardan alışveri yaparak çocukları ve aileleriyle eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Açılışa Saint Josse Belediye Başkan Emir Kır, Başkan Yardımcıları Kadir Özkonakçı, Dorah Ilunga, Nezahat Namlı, Philippe Boïketé, T.C. Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Neslihan Karataş Durmuş, Danışmanlar STK Temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Küçük barakalarda kurulan stantlar pazara renk kattı. Folklör grupları ve orkestra eşliğinde müziklere vatandaşlar danslarıyla katılarak gönüllerince eğlendiler. Çocuklar için hazırlanan stant, görsel şişme balon, eğlencelerinde çocuklarda gönüllerince eğlenmenin ve palyaçolarla resim çektirmenin keyfini yaşadılar. 

Program 17 Eylüle kadar sürecektir. Bugün 14 Aralık 15.00'de ise Place Rogierplein'de gmsteri ve etkinlikler yapılacaktır.  www.belcikaaydinhaber.com