BELÇİKA AYDIN VAKFI BAŞKAN ZERRİN AYDIN'IN ACI GÜNÜ

Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın'ın amcası, İsmail Aydın'ın abisi olan Baki Aydın yaşadığı Gemlik'te Hakk'ın rahmetine kavuştu. Tunceli ahalisinin saygın şahsiyetlerinden olan Kuran ve Ehlibeyt sevdalısı olan Baki Aydın'ın memleketi Tunceli'de defnedileceği bildirildi.

Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın'ın amcası, İsmail Aydın'ın abisi olan  Baki Aydın yaşadığı Gemlik'te Hakk'ın rahmetine kavuştu. Tunceli ahalisinin saygın şahsiyetlerinden olan Kuran ve Ehlibeyt sevdalısı olan Baki Aydın'ın memleketi Tunceli'de defnedileceği bildirildi.

Çevresince çok sevilen ve sayılan babacan tavırlı bilgili ve Ehlibeyt sevdalısı merhum Baki Aydın'ı yakından tanıma ve kendisinden Kuran ve Ehlibeyt inancı ile ilgili sohbetlerinden istifade etmiştim.Güleryüzlülüğü, misafirperverliği ve çalışkanlığıyla ilerleyen yaşına rağmen hep Ehlibeyt mektebinin hizmetinde oldu.

Kendisini saygı sevgi ve özlemle anacağımızı belirtir, tüm AYDIN Ailesine başsağlığ, merhum amcamız 'Baki Aydın'a da Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz., Kuran ve Ehlibeyt'in şefaatçisi, mekanı cennet olsun.

www.belcikaaydinhaber.com