BELÇİKA TÜRK KIDEMLİLER DOSTLUK GRUBU'NDAN KONFERANSLI 'YENİ YIL RESEPSİYON'U

Belçika Türk Toplumunun kıdemli vatandaşlarını bir çatı altında toplamayı amaç edinen ve Kıdemli vatandaşlarımızın her türlü sorununu takip etmek ve çmzümler aramak amacıyla kurulan ve kısa adı BEL-DOST olan Belçika Türk kıdemliler dostluk grubu 2020 yılı başlangıcı nedeniyle üyelerine konferanslı bir 'Yılbaşı Resepsiyonu' düzenleyecektir.

Belçika Türk Toplumunun kıdemli vatandaşlarını bir çatı altında toplamayı amaç edinen ve Kıdemli vatandaşlarımızın her türlü sorununu takip etmek ve çmzümler aramak amacıyla kurulan ve kısa adı BEL-DOST olan Belçika Türk kıdemliler dostluk grubu 2020 yılı başlangıcı nedeniyle üyelerine konferanslı bir 'Yılbaşı Resepsiyonu' düzenleyecektir.

Düzenlenecek olan İkinci Bilgi Tazeleme Konferansında  Dr. Selda Akdal, 'Yaşlandıkça Değişen Beş Duyumuz' adlı sunumlu bir konferans verecektir. Bu konferansa kıdemli veya kıdemli adayı herkesin katılabileceği bilgisi verildi.

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosluk Salonunda verilecek olan Resepsiyon 16 Ocak 2020 Perşembe günü, saat 18:30'da 4 Rue Montoyer, 1000 Bruxelles adresinde gerçeklelştirilecektir.

Katılacak olanların en son katılımları ile ilgili teyitlerini 14 Ocak Günü'ne kadar aşağıdaki emaillere bildirmeleri gerekir.

Katılım Bildirimi: 14 Ocak 2020 tarihine kadar
yasar.tumbas@gmail.com / 0475 791 579
eserbaysal@hotmail.com / 0494 109 753