T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİLİĞİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçiliği COVID-19 nedeniyle bir duyuru yayınladı. Bu duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz. COVID-19 salgını nedeniyle pek çok ülkede, sınırların kapatılması, hava ve karayolu ulaşımlarının askıya alınması, ülkelere girişlerde sağlık raporu ibraz edilmesi, riskli bölgelerden gelen yabancıların kabul edilmemesi ya da ülkeye girişlerini takiben 14 gün karantina/gözetim altında tutulmaları gibi tedbirlere başvurulmaktadır.t

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçiliği COVID-19 nedeniyle bir duyuru yayınladı. Bu duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz.

VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

COVID-19 salgını nedeniyle pek çok ülkede, sınırların kapatılması, hava ve karayolu ulaşımlarının askıya alınması, ülkelere girişlerde sağlık raporu ibraz edilmesi, riskli bölgelerden gelen yabancıların kabul edilmemesi ya da ülkeye girişlerini takiben 14 gün karantina/gözetim altında tutulmaları gibi tedbirlere başvurulmaktadır.

Farklı ülkeler üzerinden Türkiye'ye gelme teşebbüsünde bulunan vatandaşlarımızın sınırların kapanmış olmasından dolayı bazı ülkelerde mahsur kalabildikleri dikkate alınarak, vatandaşlarımızın ülkeler aşırı seyahat etmeden önce geçecekleri ülkelerdeki mevcut uygulamalar hakkında bilgi edinmelerinde fayda görülmektedir.

Saygıyla duyurulur.