AK Parti Brüksel AB Temsilciliğinden 'Kurban Bayramı Mesajı'

AK Parti Brüksel AB Temsilcisi Ruhi Açıkgöz'ün haber merkezimize gönderdiği 'Kurban Bayram Mesajını' sizlerle paylaşıyoruz.

AK Parti Brüksel AB Temsilcisi Ruhi Açıkgöz'ün haber merkezimize gönderdiği 'Kurban Bayram Mesajını' sizlerle paylaşıyoruz.

Aziz Vatandaşlarımız,

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği dargınlıkların son bulduğu, kardeşçe kucaklaşılan günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban, cömertliktir. Kurban, dayanışmadır, ihtiyaç sahiplerinin sevindirilmesidir. Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır. Gönül isterdi ki, bu bayramı daha bir coşkuyla, daha bir heyecanla kutlayalım. Fakat pandemi ile mücadelenin burukluğunu bu bayramda da hissediyoruz. Bu dönemin geçeceğini, dikkatli davranıp tedbirlere uyarak daha çabuk atlatacağımızı ümit ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için bayramın şifaya, sağlığa, barışa, huzura vesile olmasını diliyorum.

Sevgi ve selamlarımla,

Ruhi AÇIKGÖZ

22.23.24. Dönem Aksaray Milletvekili

AK Parti Brüksel AB Temsilcisi