"˜İDEAL SÜPERMARKETLER' ZİNCİRİ İLK HALKASINI AÇTI

EMY Grup olarak biraraya gelen gençler, "˜İDEAL SUPERMARKET'ler olarak planladıkları yatırımlarının ilk halkasını görkemli bir şekilde açarak, kapılarını ideal alışveriş yapanlara açtılar. Siyasilerin, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Sanatçılar, İşadamlarının ve vatandaşların katılımlarıyla açılışı gerçekleşen Süpermarket'in CEO'su Serkan Karaca, marketler zinciri ile ilgili hedef ve çalışmalarını "˜Belçika Aydın Haber'e şu şekilde değerlendirdi.

~~‘Belçika Türk Toplumu’nun müteşebbis ruhlu gençlerinin, Belçika’ ekonomisine katkıları her geçen gün artarak sürüyor.

Belçika’da artık her alanda başarı gösteren gençlerimiz, özellikle de ekonomi alanında daha nitelikli yatırımlara imza atmaktalar.

 EMY Grup olarak biraraya gelen gençler, ‘İDEAL SUPERMARKET’ler olarak planladıkları yatırımlarının ilk halkasını görkemli bir şekilde açarak, kapılarını ideal alışveriş yapanlara açtılar. Siyasilerin, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Sanatçılar, İşadamlarının ve vatandaşların katılımlarıyla açılışı gerçekleşen Süpermarket’in CEO’su Serkan Karaca, marketler zinciri ile ilgili hedef ve çalışmalarını ‘Belçika Aydın Haber’e şu şekilde değerlendirdi.

“Bizler farklı sektörlerde çalışan birkaç genç işadamı olarak, ‘Belçika’da yaşayan burada hizmet üretip kazanan gençler olarak istedik ki, bir farkındalık yaratarak ekonomik anlamda büyüyelim.

Bu anlamda ‘EMY Grup’ çatısı altında, ‘İdeal Süpermarketler’ zincirimizin ilk halkasını oluşturacak olan, süpermarket merkez şubemizin açılışını geçtiğimiz günlerde Anderlecht’te gerçekleştirdik. Açılışımızı, Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Sayın Emir Kır, Brüksel Bölge Milletvekilleri Sayın Şevket Temiz, Sayın Hasan Koyuncu, Sayın İbrahim Dönmez, Siyasiler,  İşadamı Ünal Özcan, Sivil Toplum Temsilcileri, İşadamları, Sanatçılar ve kalabalık vatandaş  topluluğunun katılımıyla  gerçekleştirdik.

‘Chaussee de Ninove 715 1070 Anderlecht’ adresinde 1000 m2’yi geçen ve 40 araçlık otoparkı olan Süpermarketimiz’in açılışını Başkan Kır ve milletvekillerimizle yaptık. Bu Süpermarket zincirleri oluşturma fikrimizin ana hedefi  vatandaşımıza yüzde yüz helal olan  ‘Tunam’ helal et ürünleri yanında, çeşitli kuru ve yaş gıda ürünleri, sebze, meyveler, temizlik malzemeleri, kozmetik ve binlerce kaliteli ürünleri vatandaşlarımıza ekonomik fiyatlarla sunmaktı.

Büyük ilgi gören ‘Süpermarketimiz ‘İdeal alışveriş yapanlar için hem kalitesi, hem ekonomisi hem de hizmet sunumuyla gerçekten ‘İdeal Süpermarket’tir. Hijyen ve memnuniyet ticari anlayışımızda kırmızı çizgilerimizdir. Memnun edilmiş müşteri bizim için çok önemli olduğundan, bu konuda personelimizin hassasiyetleri takdire şayandır. Binlerce çeşitli kaliteli ürünlerin sergilendiği ‘Süpermarketimiz’de tüm reyonlarımız mevcuttur.

Biz istiyoruz ki müşterilerimizin memnuniyetiyle halkamızı genişletelim. Bu anlayışla yola çıktık. Allah utandırmasın. Bizler müşterilerimizi memnun edebilmek için çalışarak kazanacağız. Çalışarak üzerinde yaşadığımız  güzel Belçika ülkemizin ekonomisine katkıda  bulunacağız.

Bu çalışmalarımıza katkıda bulunan ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza, personelimize ve siz değerli müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.