KÖŞE YAZARIMIZ DEĞERLİ EĞİTMEN "¹LEYLA TEKER"º HOCAMIZI KAYBETTİK.

Belçika Türk Toplumunun gönlünde taht kuran, binlerce kadınımıza önayak olarak onların dertlerini dinleyip yardımcı olan, onlara Atık ürünlerden sanatsal çalışmalar öğreten, köşe yazarımız Atatürkçü ve Cumhuriyetçi fikirleriyle tanınan, geçen yıl tam bu ayda yaşamını yitiren Sendikacı Sina Pamukçu'nun değerli eşi, değerli Hocamız Eğitmen Leyla Teker'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız.

Belçika Türk Toplumunun gönlünde taht kuran, binlerce kadınımıza önayak olarak onların dertlerini dinleyip yardımcı olan, onlara Atık ürünlerden sanatsal çalışmalar öğreten, köşe yazarımız Atatürkçü ve Cumhuriyetçi fikirleriyle tanınan, geçen yıl tam bu ayda yaşamını yitiren Sendikacı Sina Pamukçu'nun değerli eşi, değerli Hocamız Eğitmen Leyla Teker'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhume Hocamıza Allah'tan rahmet, Teker Ailesine de Başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun.

Değerli Hocamızla ilgili geniş haber ve kendisiyle yaptığımız röportaj ve sohbetlerle ildili anılarımızı daha sonra sizlerle paylaşacağız.

Belçika Aydın Haber Ekibi olarak değerli Hocamıza Yüce Allah'tan rahmet, teker Ailesine de Başsağlığı diliyoruz.

BELÇİKA AYDIN HABER YAYIN EKİBİ.  Adına Zerrin Aydın Vakıf Başkanı