SEVGİDER DERNEĞİ YARDIMLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR...

Merkezi Türkiye Şanlıurfa'da bulunan "¹Sevgider Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"º kısa zamanda kurulmasına rağmen yardımlarıyla günden oluşturmaya devam ediyor.

Merkezi Türkiye Şanlıurfa’da bulunan ‹Sevgider Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği› kısa zamanda kurulmasına rağmen yardımlarıyla günden oluşturmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi olan ailelere yardımda bulunmak amacıyla kurulan dernek, yardımlarıyla ‹Sevgi Köprüleri› kurmaya devam ediyor.

Sevgider Genel Başkanı Türkan Gülten Şimşek ‹Belçika Aydın Haber›e yaptığı açıklamalarda, yardım çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi.

«Biz gönüllü arkadaşlarla birlikte, ‹SEVGİDER Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni 4 ay önce kurarak, resmileştik. yardımlarla gönüllerde Sevgi Köprüleri oluşturma adına kurduk.

Derneğimiz Yönetim kurulumuzu şu şekilde oluştu.
Türkan Gülten Şimşek Başkan, Nurhayat Özkesiciler Başkan yardımcısı,Fulya Oktay Genel Sekreter, Tahir Rabat Sayman, Nur Şimşek, Dilara Şimşek, Şükran Em, Mehmet Ali Yavuz ise üye olarak görev yapmaktalar. Derneğimizin tüm fedakar üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Dernek olarak amaçlarımız, yardımdaki hedef kitlemiz ve çalışmalarımızı şu şekilde özetleyebilirim.

Kısa bir dönemde çalışmalara başlamamıza rağmen yardımsever halkımızdan elde ettiğimiz, nakdi, yiyecek, giyecek, barınma ve her türlü kırtasiye yardımlarını tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine takdim etmekteyiz.

Bizim hedefimiz Asker polis ve halk arasında Sevgi Köprüsü oluşturmak, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olabilmek ağlayan çocuklarımızı güldürebilmek, hasta çocuklarımızı iyileştirebilmek, şiddet gören kadınlarımız için, çalışmalar yapmak, paneller ve eğitimler düzenlemek, çocuk yaşta evliliğe karşı mücadele etmek, kızlarımıza okutabilmek, kız çocuklarımıza burs sağlayabilmek, madde bağımlıları için çalışmalar yapmak, madde bağımlılarına hayata tekrardan kazandırabilmek, insanları istihdam edebilmek için iş Sahaları açmak, insanlara ‹balık vermeyi değil, balık tutmayı öğretmek› .

Bizim Aslında en büyük hedefimiz Kızılderililerin dediği gibi «hedeflerimiz çok büyük yolumuz çok uzun ve zor». Şu anda bizden çok fazla sayıda giyim gıda ayakkabı temizlik malzemesi yakacak vesaire isteyen ihtiyaç sahibi aileler var.

Geçtiğimiz günlerde 2 Ekmek Fırınında ekmek borcu olan ailelerin 4 bin ekmek borcunu ödedik. 5 Asker ailesine nakdi yardımda bulunduk. hasta çocuklara sağlık malzeme yardımları, yoksul öğrencilere ‹tablet› hediye ediyoruz.

Bizlere güvenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardımda bulunan tüm yardımsever halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. onların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak ‹Sevgi Köprüleri› oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tamamen resmi hesaplarımızla elde edilen gelirler, ihtiyaç sahiplerine belgeli teslim edilmekte. Yardıma muhtaç insanların yüzleri kamufle edilerek, rencide olmamaları noktasında hassasiyetimizi koruyarak onlara yardımları ulaştırıyoruz.

Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ve iletişim bilgilerinden yardım eden ve yardımda talepte bulunan onlarca müracaat olmakda. İhtiyaç sahiplerimizin yüzünü güldürmek, onların mutlu edebilmek için bizlere destek olmak isteyen tüm Yardımseverleri yardım etmeye davet ediyoruz.

İletişim Bilgileri:
Gsm: +90 536 956 89 93

www.facebook.com/Sevgider-Sosyal-Yardımlaşma-ve-dayanışma-derneği

sevgider_2020@hotmail.com

Yardımda bulunmak isteyenler için
Dernek hesap Numaralarımız

SEVGİDER Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

TÜRK LİRASI HESAP NUMARASI

254-96072230-5001

TR92 0001 0002 5496 0722 3050 01

**************

EURO HESAP NUMARASI

254-96072230-5003

Tr38 0001 0002 5496 0722 3050 03