~~SKY LİVE MEDİA GROUP 3. YILDÖNÜMÜNÜ PROGRAMCILARIYLA KUTLADI

Brüksel'de İnternet ve IP üzerinden yayınlar yapan "˜SKY Live Media Group, kuruluşunun 3. yıldönümü ve "˜Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle, Pandemi kuralları içerisinde sınırlı bir kutlama gerçekleştirdi.

Brüksel’de İnternet ve IP üzerinden yayınlar yapan ‘SKY Live Media Group, kuruluşunun 3. yıldönümü ve ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle, Pandemi kuralları içerisinde sınırlı bir kutlama gerçekleştirdi.

Merkezi Schaerbeek’de bulunan ‘SKY LİVE MEDİA GROUP’ un düzenlediği mini resepsiyon ve kutlamada , maske ve mesafe kurallarına uyularak düzenlenen programda, program yapımcıları tanıtılarak, kendilerine hediyeler takdim edildi.

Sky Live Media Group Sahibi Saffet Han’ın da hazır bulunduğu kutlamada, Genel Koordinatör Gürsel Kum ve Halkla İlişkiler Müdiresi Betül Yiğit davetlileri karşıladı. Programa,  program yapımcıları Kamil Sayın, İsmail Bataklı, Cennet Taşlıdere, Meral Başkurt, Cemile Dikci, Murat Saydam, Reyhan Yavuz, Halil Çelik, Murat Koralp, Osman Ballı, Rıza Özen, Yiğit Ege Han ve Görkem Han katıldı.

GENEL KOORDİNATÖR GÜRSEL KUM : “YENİLENEN TEKNİK YAPIMIZLA PROFOSONELLIĞE DOĞRU İLERLİYORUZ”

Genel Koordinatör Gürsel Kum yaptığı açılış ve selamlama konuşmasında, kurucu başkan Saffet Han’a ‘teşekkür’ ederek, sözlerine şöyle devam etti: “Sky Live Media Group’un kuruluşunun 3. Yılı ve bu gün ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle tüm çalışan ekibimizin ve gazetecilerimizin gününü kutluyorum.

Bizler SKY LİVE olarak hem çeşit olarak, hem programcı olarak bu üç yıl zarfında bayağı yol katettik. Her geçen günde hem teknik altyapımızı, hem de Türkiye başta olmak üzere Avrupa’nın değişik yerlerinde de oluşturduğumuz haber ağları ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Amatörce başladığımız çalışmaların, her geçengün profesyonelliğe yönelik eğilimin artmasında yeni arkadaşlarımızın ve teknik elemanlarımızın şüphesiz katkıları büyük olmakta. Ileriye yönelik başarıları adım adım acele etmeden ılerlemekteyiz.  Tüm bu çalışmalarımızda patronumuz Sayın Saffet beyin büyük sabrı ve katkıları çok. Bizlere her anlamda yardımcı olmakta hem şahsım hem de ekiplerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

SKY LİVE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAFFET HAN:  “BENİM TEK AMACIM KURUMSALLAŞMAKTIR”

Sky Live kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Saffet Han’ın ise yaptığı konuşmada:  “Öncelikle tüm gazeteci arkadaşlarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ve kuruluşumuzun 3. yıldönümünü kutlayarak, sözlerime başlamak istiyorum. Ben 21 yıldır Belçika’dayım. İşadamı olarak çalışmaktayım.

Ben bir taraftan kendi işlerimle meşgulken, diğer taraftan da kültürel ve iletişim anlamında toplumumuzun haber alma ve edinme hakkına nasıl katkıda bulunabilirdim diye 3 yıl önce bu çalışmaları başlattım. Amacım iletişim alanındaki gençlere imkan sunmak, basın alanında kurumsallaşarak dah iyi hizmetler sunmaktı. Bu amaçla yola çıktım. Biz çok iyi biliyoruz ki, burada diğer guruplarca hep ötekileştirilerek, aiağılanacağız. Bunu bildiğimiz için her anlamda kurumsallaşmanın toplumumuzun önünü açacağını çok iyi biliyoruz. Bu anlamda yola çıktık.

IP üzerinden televizyon ve radyo yayıncılığımızla beraber, yazılı basın anlamında da dergi vs. çalışmaları hedeflemekteuyiz. Medya’nın tüm organlarıyla Belçika Türk Toplumu başta olmak üzere, tüm toplumlara medya hizmeti vermeyi amaçlamaktayız.

Bu anlamda tüm gücümüzü ve enerjimizi bir arada toparlayarak en güzel hizmetler için tüm Sky Live ekibi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Yararlı yayınlarımızla 3 yıldan beri milyonlara ulaşmaktayız. Türkçe yayınlarımızla beraber, zaman zaman fransızca ve flamanca yayınlarımızlada vatandaşlarımıza katkılarda bulunmaktayız.

Bizler rekabet anlamında değil, hizmetin kurumsal ve doğru bir şekilde en iyi bir şekilde yapılmasından yanayım. Türkiye’de de ekip kurduk.  Uydu görüşmelerimiz oldu Sanıyorum enge. 2022’ye kadar Türksat uydusuna çıkacağız nasip olursa.Çıktığımız bu yolda bizimle beraber yürüyen çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Skylive Media ve Cultures Asbl yönetim kurulu başkanı Uğur Çalışkan,  Strazbourg Muhabirleri, Cemal Engin Akgürbüz ve Faruk Biden telefonla bağlanarak kutlamadan dolayı Kurucu başkan Saffet Han ve tüm ‘Sky Live’ ekiplerini kutladılar.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen kutlamada davetlilere ikram ile program son buldu. www.belcikaaydinhaber.com