T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİLİĞİ EĞİTİM MÜŞAVİRLİĞİNDEN SEMİNER

~T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİLİĞİ Eğitim Müşavirliği

Eğitim Müşavirliği olarak 2021 yılında gerçekleştireceğimiz Eğitim Diplomasisi seminerlerimizden ilkini 05.02.2021 akşamı gerçekleştirdik.

Hem Müşavirlik bünyemizdeki öğretmenlerin hem de derneklerde görev yapan öğretmen/eğitmenlerin katıldığı seminerimizde Prof. Dr. Tolga Erdoğan oyun ile öğrenme tekniklerini anlattı.

Uygulamalı olarak oyunların gösterildiği seminerimize yoğun ilgi oldu. Salgın sürecinde bazı okullarda ve derneklerde uzaktan yapılan derslerde de kullanılabilecek tekniklerden bahsedilen
seminerimize katılan öğretmenlerimizin ve derneklerimizin geri dönüşleri çok olumlu oldu.

Seminerle ilgili fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/464474566952026/posts/4001206243278823/ Son dönemlerde yüz yüze yapılamayan etkinlikler olmasına rağmen, bizler bu durumu
olumluya çevirerek Türkiye’de ve/veya başka ülke/şehirlerde bulunan alanında uzman kişilerle bu tür eğitimler ve seminerler vermeye devam edeceğiz.

Farklı konu ve kişilerle devam edecek eğitim diplomasisi seminerlerimizde zaman zaman belirli kesimlere (çocuklar, anne-babalar, gençler, meslek grupları, vs) yönelik programlarımız da olabilecektir. Etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz. (twitter ve instagram : @brukselegitim, facebook: egitim müşavirliği) Sizlerin de önerileriniz olursa onları almaktan da memnuniyet duyarız. Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Doç. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ
Eğitim Müşaviri