T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİLİĞİ EĞİTİM MÜŞAVİRLİĞİ 'EĞİTİM DİPLOMASİSİ SEMİNERLERİ' DEVAM EDİYOR

T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİLİĞİ Eğitim Müşavirliği Eğitim Müşavirliği olarak 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz Eğitim Diplomasisi seminerlerimize "21. Yüzyılda Türkiye'de Devlet Vatandaş İlişkilerinde Eğitimin Önemi" konulu seminerle devam ettik. 12.02.2021 akşamı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, YÖK Üyesi ve Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar'ın konuşmacı olduğu seminerimizde gençlerimizle bir araya geldik.

T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİLİĞİ Eğitim Müşavirliği Eğitim Müşavirliği olarak 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz Eğitim Diplomasisi seminerlerimize “21. Yüzyılda Türkiye’de Devlet Vatandaş İlişkilerinde Eğitimin Önemi” konulu seminerle devam ettik. 12.02.2021 akşamı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, YÖK Üyesi ve Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar’ın konuşmacı olduğu seminerimizde gençlerimizle bir araya geldik.

Sayın Yaşar, 21 yüzyılda gençlerimizin eğitim alanında yapabilecekleri ile ilgili önerilerde bulunup, soru ve sorunları hakkında cevaplar verdi. Eğitimin farklı alanlarının birbirleriyle iletişim ve etkileşim içinde olduğuna dikkat çekerek yapay zekânın eğitimin farklı alanlarında nasıl kullanıldığı ve kullanılacağı ile ilgili bilgiler de verdi.

Yükseköğretim Kurumu (YÖK)’nun yeni uygulaması olan “Akademik Kariyer ve Liyakat Platformu” hakkında da bilgiler veren Sayın Yaşar, yurt dışındaki gençlerimizin de faydalanabileceği bu uygulama sayesinde doktorasını tamamlamış olan gençlerimizin bu platforma dahil olabileceğine de dikkat çekti.

Seminerle ilgili fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/464474566952026/posts/4020082794724501/

Etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz. (twitter ve instagram: @brukselegitim, facebook: egitim müşavirliği) Sizlerin de önerileriniz olursa onları almaktan
da memnuniyet duyarız.

Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Doç. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ
Eğitim Müşaviri