Ressam ve Öykü yazarı Sevim Ünal'ın 'İspanyol Komşu' adlı kitabı okurlarıyla buluşacak...

Belçika Türk Toplumunun tanınmış Ressam ve Öykü yazarı Sevim Ünal'ın 'İspanyol Komşu' adlı kitabı 9 ekim günü okurlarıyla buluşacak...

Belçika Türk Toplumunun tanınmış Ressam ve Öykü yazarı Sevim Ünal'ın 'İspanyol Komşu' adlı kitabı 9 ekim günü okurlarıyla buluşacak...

Yazar Sevim Ünal kitabı hakkında şunları ifade etti:

" Evet, korona yılları ağır geçti, geçiyor ve fakat hayat devam ediyor. O yüzden üretmeye devam diyorum.

Yıllar önce yazmaya başladığım kısa öykülerimi derleyip, tekrar gözden geçirdim. Kimi öykümü kenara koydum, kimini tekrardan oluşturdum, bazılarını güncelledim derken yirmi bir öykülük ; insan haklarını, kadına şiddetti, çocuklara karşı istismarı, eşcinselleri konu olarak ele alan fakat çok farklı olduğunu düşündüğüm ki, buna tabi ki, okur karar verecek bir dile bir kitap oluşturduğumu düşünüyorum.

Bir de yayımlatma macerası var ki, o başlı başına beş ciltlik  bir roman olur. Bu kısmı kitabı yazmaktan da zor, yani ‘aman Tanrım’ dedirtiyor.  Neyse oraları es geçelim. Gelelim kitabın isim bulma macerasına.  Kitaba henüz bir isim seçmemişken yayımlanma macerası sürecinde bir çok isim gelip bir kelebek misali kapağa konup bir süre kanat dinlendirdikten sonra uçup gitti. İşte sonunda rengarenk olanlarından biri ak kapağa nazlı nazlı kanatlarını çırparak indi  ‘bu da gider, kalmaz’ diye düşünürken silkinip sihirli tozlarıyla ‘İspanyol Komşu’yu kapağa konduruverdi . 

Sevgili okurlar, dostlar ve arkadaşlar;  demem o ki, sizleri 9 Ekim saat 14:30’da ikinci kitabım olan İspanyol Komşunun imza gününe bekliyorum. Evet, yine ellerimizi dezenfekte edeceğiz, titiz olmak zorunda kalacağız fakat nihayet yeniden bir etkinlikte birlikte olabileceğiz. Yeniden görüşme sevinciyle sevgi ve sanatla kalınız.

Kitap İmza Günü
Tarih:  9 Ekim 2021 (Cumartesi)
Saat:  14:30’dan itibaren
Adres:  Volkerenlaan 20  2610 Wilrijk-Antwerpen. (İKEA’nın arka sokağı)