FİLİZ İLE ZAFER DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

~~Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden Hikmet ve Gülşen Çakır'ın oğlu Zafer ile İlhan Boz ve Derya Köycü'nün kızı Filiz dillere destan bir düğün töreni ile evlenerek "˜Dünyaevi'ne girdiler.

~~Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden Hikmet ve Gülşen Çakır’ın oğlu Zafer ile İlhan Boz ve Derya Köycü’nün kızı Filiz dillere destan bir düğün töreni ile evlenerek ‘Dünyaevi’ne girdiler.

Geçtiğimiz hafta Anvers bölgesi Brecht’te bulunan, ‘Pırlanta Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğünde  Eski Adı ‘Türk Dernekler Birliği’ (UTV)  yeni adı ‘Bindus’ olan Derneğin Genel Başkanı Hikmet Çakır ve Belçika Türk Toplumunun saygın şahsiyetlerinden İlhan Boz’un eşleri ile davetlilerini karşıladığı ‘Düğün töreninde’ Pandemi kuralları dikkat çekiciydi.

Çakır ve Boz aileleri evlatları Filiz ile Zafer’in mutluluğunu dostları ve davetlileriyle paylaşmanın heyecanını yaşadılar.

Genç çiftin sahne almasıyla Düğün coşkusu yaşandı. Genç Çift Filiz ile Zafer gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip, oyun oynayıp halay çektiler.

Çifler, Masaları tek tek dolaşarak, davetlilerine teşekkür dileklerinde bulundular.

Sıcak ve Samimi bir ortamda gerçekleşen düğünde uzun zamandır Pandemi yasaklarından yeni yeni çıkan davetliler, Sanatçı Bülent Gök ve orkestra arkadaşlarının birbirinden güzel türkü ve şarkılarıyla eğlenerek, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular.

Belçika Aydın Haber olarak, Çakır ve Boz ailelerini tebrik ediyor, genç çift Filiz ve Zafer'e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.