~~PHARMACIE DÜGER COVID TESTİNİ 15 EURO'DAN YAPIYOR

Belçika'da artan Covid'e karşı bir taraftan sağlık ve pandemi önlemleri artırılırken, diğer taraftan acil testler için Ezcanelere de test yetkisi verilerek, kişinin kendine özgü günlük testlerine katkı amaçlı indirimli testler de devam ediyor.

Belçika’da artan Covid’e karşı bir taraftan sağlık ve pandemi önlemleri artırılırken, diğer taraftan acil testler için Ezcanelere de test yetkisi verilerek, kişinin kendine özgü günlük testlerine katkı amaçlı indirimli testler de devam ediyor.

Normalde 25-30 hatta 40 euroya varan Covid test ücretleri bazı eczanelerde 15 Euro’ya kadar indirilmekte.

Eczacı Sabriye Düger ve Semra Düger’in işletmeciliğini yaptığı Pharmacie DÜGER, Eczane yanında kurduğu çadır da kişiye özel günlük testleri 15 euro karşılığı yapmaya devam ediyor.

Eczacı Sabriye ve Semra Düger Belçika Aydın Haber’e yaptıkları açıklamalarda.

“Covid merkezlerinin kodlarla yönlendirdikleri vatandaşlara bedava olarak, ancak acil olup, kodu olmayanlara ise, 15 Euro karşılığı sonucu bir saatte verilen test yaptıklarını” açıklayarak. “Tüm vatandaşların her türlü Covid testini yaptıklarını belirterek, Eczane yanında kurduğumuz Çadır’da test için bize izin veren Saint Josse belediye başkanı Sayın Emir Kır’a “teşekkür” ettiklerini açıklayarak, “Eczanemiz köklü bir eczane olmakla beraber, biz son üç yıl bu Eczanenin işletmeciliğine devam ediyoruz” dediler.