~~"¹NEW IMAGE COIFFURE"º SAHİBİ KAMURAN DAĞCI MESLEĞİ"ºNİN KIRKINCI YILINI KUTLADI

Belçika Türk Toplumu'nun yakından tanıdığı "˜New İmage Coiffure' sahibi, tecrübeli Uzman Kuaför Kamuran Dağcı mesleği'nin kırkıncı yıldönümünü Brüksel'deki mekanında müşterileri, sevenleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Belçika Türk Toplumu’nun yakından tanıdığı ‘New İmage Coiffure’ sahibi, tecrübeli Uzman Kuaför Kamuran Dağcı mesleği’nin kırkıncı yıldönümünü Brüksel’deki mekanında müşterileri, sevenleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Yıllardan beri Kuaförlük ve güzellik uzmanı olarak çalışmalarını sürdüren Dağcı, mesleğinin 40. Yıl pastasını tüm arkadaşları ve sevenleriyle birlikte kesti.

Belçika Türk toplumunda sevilen ve sayılan Dağcı’nın açılışına T.C Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Neslihan Durmuş Karataş Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilge,  Schaerbeek belediye meclis üyesi Döne Sönmez, CHP Belçika Birliği başkanı Derya Bulduk, Résidence Michel Huzurevi Müdiresi Gülsüm Yavaş, Doktor Selma Türköz, Turkish Lady Genel Koordinatörü Derya Alıç, Belçika Vakfı Başkanı Zerrin Aydın, Bizz Koordinatörü Özge Bodur Soytok, Eğitim ve Yaşam danışmanı Zülbiye Gürsu Ayaz, Belçikalı müşteri ve dostları ve katıldı.

Türkiye’den belçika’ya uzanan 40 yıllık mesleki kariyeri olan ve duygulu anlar yaşayan Dağcı, yaptığı selamlama ve teşekkür konuşmasında, “Öncelikle bu mutlu va anlamlı günümde beni yalnız bırakmayarak, aramızda bulunmamızdan dolayı çok ‘mutlu olduğumu’ ifade ederek, hepinize katılımlarınızdan dolayı ‘çok teşekkür’ ediyorum.

Ben mesleğime, İzmir’de üstadım 74 yaşında olan ve mesleğini halen sürdüren Osman Çapa’nın yanında başladım.  Meslek ahlakımı ve çalışkanlığımı Sayın Osman Çapa  Ustam’dan aldım. Üstamı selamlıyor ve kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kişisel olarak çok çalışkanım ve mesleğimi çok severek yapıyorum. Her zaman meslegümde ciddşi oldum ve insanları seviyorum. Kuaför salonumuzun ismi gibi insanlara yeni imaj kazandırmakta ve saç kesim ve bakımlarını itinayla yapmaktayız.

24 yıldan beri Belçika Türk toplumunun kadınlarının saçlarını gönüllerine göre kesip ve bakımını yapmaktayız. Belçika’ya geldiğinden kısa bir süre sonra işlerimiz düzenli ve kaliteli hizmetlerden sonra, artarak devam etti. Zaman zaman gen kuaförlerde mekanımızda staj yaparak, mesleğimiz ve tecrübelerimizden yararlanmaktalar. Onlarca stajyer yetiştirdim. Bunların mekanları var ve mesleklerini sürdürmekteler. Buda bana gurur veriyor.

Bu mesleği isteyen kişilerin çok azimli ve sabırlı olması gerekiyor. Azim ve sabır olmazsa bu meslekte hiç bir zaman başarılı olunmaz.  İletişim çok önemli kişi önce kendisini sevmeli ve diğer insanlara da severek yaklaşmalı ve samimi olmalı.  Measlek te bu çok önemli. Sizlerle çok mutluyum, sizler müşterilerimizden ziyade, dostlarımız ve sevgili arkadaşlarımızsınız hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Program alkışlarla kesilen yaşgünü pastanın ardından Türk mutfağından ikramlarla ve toplu görüntülerle son buldu.

‘Belçika Aydın Haber’olarak bizde mesleğinin 40. yıl dönümünü kutlayan Uzman Kuaför Kamuran Dağcı’yı tebrik ediyor, mesleğinde nice mutlu yıllar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com