~~F.C ANADOLU 95'İN 18.NCİ SPOR MÜSABAKASI KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ancak Covid salgını ve Pandemi tedbirleri nedeniyle, 2 yıl ara verilen "˜F.C. Anadolu 95 Kültür ve Spor Festivali'nin 18.si bu yıl 4 Haziran'da Evere düzenlenecek. Spor müsabakaları için, Saint Josse'de bulunan, Houwaert Cafe'de kura çekimi yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ancak Covid salgını ve Pandemi tedbirleri nedeniyle, 2 yıl ara verilen ‘F.C. Anadolu 95 Kültür ve Spor Festivali’nin 18.si bu yıl 4 Haziran’da Evere düzenlenecek.  Spor müsabakaları için, Saint Josse'de bulunan, Houwaert  Cafe’de kura çekimi yapıldı.

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, belediye başkan yardımcıları ve Spor Kulüp Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen Kura Çekimi sıcak bir atmosferde gerçekleştirildi. Kuraları Belediye Başkanı Emir Kır ve başkan yardımcıları çekti.

Başkan Kır, Kura öncesi yaptığı selamlama konuşmasında “Öncelikle, Kura törenimize  katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Bildiğiniz gibi biz ‘FC Anadolu 95 Kültür ve Spor Festivalini 17 yıldan beri aralıksız her yıl yaptık. Ancak Covid salgını ve Pandemi kuralları gereği iki yıldan beri bu festivalimizi düzenleyemiyorduk.

Pandemi ortamının son bulmasıyla bu yıl 18.csini düzenleyeceğimiz festivalimizin Spor Müsabakaları bölümü için bugün Kura çekimi için biraradayız.  4 Haziran’da her yıl yaptığımız evere’de bulunan Spor tesislerimizde yapacağımız Kültür ve Spor Şölenimize tüm halkımız davetlidir.

Festivalimize çeşitli uluslara mensup kültürel ve folklorik ekipler yanında sanatçılarda sahne alacaktır. Çok eğlenceli bir günde bir arada olmayı diliyoruz.

Ailelere ve çocuklarımıza Sporu sevdirme amaçlı yapılan etkinliklerimizde tüm davetlilerimiz hem eğlenecek, hem de futbol seyredeceklerdir.

Gençler ve Yetişkinler kategorisindeki takımlar için çekilen kurada Acedemiy Saint Josse - Matkopen, Crossing Schaerbeek - Iğdır Spor, FC Anadolu 95, FC SJTN, Jeunesse Cureghem – F.C Saint Josse 95 , FC Houwaert – I LOVE SJTN, Bayrampaşa – FC Ayazcan eşleşti.

www.belcikaaydinhaber.com