DÜNYA'DA 9 ADET, AVRUPA'DA İSE YALNIZ BELÇİKA'DA BULUNAN "¹GEMİ ARABA"º İLE HEM KARADA HEMDE GÖLDE GEZİ MÜMKÜN...

Yurt dışına tatile gidemeyenler, Belçika'nın güzel ve gizemli yerlerinde tail yapma imkanı bulmaktalar. Bu tatiller hafta sonları ya da günü birlik olmakta. Sevgili oğlum Muhammet Gündoğdu'nun babasına (Celil Gündoğdu) ve sevgilitorunlarım Naki Gündoğdu ve Nisa Gülmez için yaptığı günübirlik gezi sürprizi bizi çok mutlu etti.

Yurt dışına tatile gidemeyenler, Belçika'nın güzel ve gizemli yerlerinde tail yapma imkanı bulmaktalar. Bu tatiller hafta sonları ya da günü birlik olmakta.

Sevgili oğlum Muhammet Gündoğdu'nun babasına  (Celil Gündoğdu) ve sevgilitorunlarım Naki Gündoğdu ve Nisa Gülmez için yaptığı günübirlik gezi sürprizi bizi çok mutlu etti.

Nedeni ise Dünya'da 9 adet, Avrupa'da ise yalnız Belçika'da  Philippeville yakınındaki Boussu-Lez-Walcourt, Hainaut, Belgium 6440  adresinde bulunan Le Crocodile Rouge (Kızıl Timsah) adlı Gemi-Araba ile nostalji bir gün geçirmenin sevincini yaşadık. Bu vesileyle oğlum Muhammet›e ve bana eşlik eden sevgili Nisa ve naki torunlarıma teşekkür ediyorum.

Şirin ve tabii olarak çok güzel göl ve orman manzaralı bu yerde, günübirlikte olsa  aileniz ve çocuklarınızla alternatif bir tatil geçirebilirsiniz

Karada ve suda seyahat etmek ister misiniz?

Göllerdeki amfibüs ve amiral gemisi Le Crocodile Rouge'da sizi birçok sürpriz bekliyor. Gölde bir gemi yolculuğuna dönüşecek basit bir otobüs yolculuğu değil; heyecan verici ve sıra dışı bir macera sırasında çeşitli bilgiler ve anekdotlar öğrenirken dinlenebileceğiniz sıra dışı bir deneyim.
Sorular ve şaşkınlık arasında hiçbir şüpheye yer yoktur... Yenileceksin. Bu komik makinenin meşhur dalışını unutmamalıyız ama merak etmeyin…. Batmaz, yüzer...
Gölde gezi etkinliğinin süresi: 1 saattir. İndirim kuponları ve paketleri online rezervasyon yaparken geçici olarak kabul edilmemektedir, lütfen rezervasyondan önce bize e-posta ile bildirin.
Mayıs ayından Kasım ayının başına kadar olan okul tatilleri dışında: Çarşamba ve hafta sonları açık
Mayıs ayından Kasım ayının başına kadar olan okul tatillerinde: Her gün açık

LE CROCODILE ROUGE

Mail: info@lecrocodilerouge.be
Téléphone : 071/30.21.13
GSM : +32(0)476 29 89 11
Route de la Plate Taille, 99
Boussu-Lez-Walcourt, Hainaut, Belgium
6440  Boussu-Lez-Walcourt

Le Crocodile Rouge | Amphibus (parcducrocodilerouge.be)