~~FURKAN KIZILDAĞ'A DİLLERE DESTAN SÜNNET TÖRENİ"¦

Belçika Brüksel'de yaşayan Iğdır'ın saygın eşrafından olan Niyazi Kızıldağ'ın torunu, Ali Kızıldağ ve Elif Kösem'in oğlu Furkan Kızıldağ, dillere destan bir Sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

Belçika Brüksel’de yaşayan Iğdır’ın saygın eşrafından olan Niyazi Kızıldağ’ın torunu, Ali Kızıldağ ve Elif Kösem’in oğlu Furkan Kızıldağ, dillere destan bir Sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

Brüksel’de bulunan Yeni Yaşam Düğün Salonunda gerçekleştirilen törende Furkan’ın Kirveleri Ali Yavuz ve Sultan Öz, Kızıldağ ailesi ile birlikte davetlileri karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler.

Büyük katılımın olduğu törende, gecenin minik kahramanı Furkan ailesi, kirveleri ve akrabalarıyla birlikte, ellerde taşınan tahtla sahneye geldiğinde, büyük coşku ve alkış tufanı oldu.

Sanatçı Onursal Özokçu’nun himayesindeki  ‘Grup Eylül’ün başarılı karşılama müzikleri ve görsel şovlar eşliğinde tahtan inen Furkan, ailesiyle birlikte oyun oynadı. Dans ve oyunlara daha sonra tüm katılımcı davetlilerde eşlik etti.

Azeri müzikleri eşliğinde gönüllerince oyunlar oynayan davetliler, daha sonra Türk bayrakları ve kınalarla tekrar sahneye gelen Furkan’a Kirvesi Ali Yavuz türküler eşliğinde kına yaktılar.

Furkan’ın mutluluğuna ailesiyle birlikte, akranları da ellerindeki bayrak ve balonlarla eşlik ettiler.

Belçika Türk toplumunda sevilen ve sayılan İşadamı ve Sanatçı Kasım Karaca’, diğer davetlilerle birlikte, gece boyu Kızıldağ ailesinin mutluluğuna şahitlik etti.

Sıcak bir atmosferde geçekleşen Sünnet töreni, tebriklerin kabulüyle son buldu.

*****************************************

Belçika Aydın Haber olarak, Değerli Büyüğümüz Sayın Niyazi Kızıldağ başta olmak üzere, Kızıldağ ve Kösem ailelerini tebrik ediyor, Sevgili Furkan’a sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz. www.belcikaaydinhaber.com