BELEMTURKTV 9. YILINI KUTLADI

~Belçika'da geniş bir izleyici kitlesine sahip olan www.belemturktv.com basın yayın kuruluşunun 9. Kuruluş yılı Ottergensesteenweg 252 900 Gent adresinde bulunan Kültür Merkezi'nde kutlandı.

~Belçika’da geniş bir izleyici kitlesine sahip olan www.belemturktv.com basın yayın kuruluşunun 9. Kuruluş yılı Ottergensesteenweg  252 900 Gent adresinde bulunan Kültür Merkezi’nde kutlandı.

Belemturktv yöneticilerinin kutlama resepsiyonuna başta Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz, Anvers Başkonsolosu Sayın Batu Kesmen, Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Belçika Federal Parlamentosu Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Federal Milletvekili Joris Vandenbruucke, Brüksel Bölge Milletvekilleri Hasan Koyuncu, Şevket Temiz, Zele Belediye Encümeni Serdar Çelik, Gent Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sadık Karanfil, Anvers Belediye Meclis  Üyesi Erkan Öztürk, Aalst Belediye Meclis Üyesi Fatma Yıldız, Hamme Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Tokgöz, Burak Nallı, eski siyasetçilerimizden Sait Köse, Gazeteci-Yazar Fikret Aydemir, UID Belçika Başkan Yardımcısı Ahmet Kuruoğlu, CHP Belçika Birliği Başkanı Derya Bulduk, sivil toplum örgütü yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Belemturktv genel yayın yönetmeni Cihan Çöl yaptığı konuşmada” Belçika Türk Medyasına sessiz bir giriş yapan haber sitemiz Belemturk 9’ncü yılında bölgesinin en çok takip edilen haber sitesi olurken, doğru haberciliğimizi ilkeli duruşumuz ve tarafsızlığımızı dün olduğu gibi bugünde önde tutarak haber yayınlarımıza devam edeceğiz. Türkçemizin yaşatılması, korunması, gelecek nesillere kültürümüzü, medeniyetimizi taşımaktır.” dedi.

Geceye katılan konuklar duygu ve düşüncelerini kürsüye gelerek konuklarla paylaştılar. Yapılan konuşmalar ve plaket takdiminin ardından davetliler hep birlikte 9uncu yıl pastasını kestiler.

Kaynak:: ~http://www.gundem.be/haberler/belcika/belemturktv-9-yilini-kutladi/?fbclid=IwAR0oXeHASm2S2PO5_b_3sOEv1u2l28WQVmdYuFJq2I3hUGfAJgfG1ZAq5PE