ŞORAY UZUN"ºUN SUNDUĞU "¹OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM"º ADLI PROGRAM AVRUPA VE TÜRKİYE'DE İLGİYLE İZLENMEKTE"¦

Batı Avrupa Türklerine yönelik yayın yapan TRT TÜRK programları ilgiyle izlenmekte. Avrupa'da yerleşmiş Türkler ile Anadolu'muz arasında köprü oluşturan birbirinden güzel programlarda zaman zaman Avrupalı Türkler de konuk olmakta.

Batı Avrupa Türklerine yönelik yayın yapan TRT TÜRK programları ilgiyle izlenmekte. Avrupa’da yerleşmiş Türkler ile Anadolu’muz arasında köprü oluşturan birbirinden güzel programlarda zaman zaman Avrupalı Türkler de konuk olmakta.

Özellikle sempatik ve esprili sunumuyla izleyenlerinin gönlünde taht kuran ‘Şoray Uzun’un hazırlayıp sunduğu ve her Pazar TRT Türk’te saat Avrupa saati: 20:00’de yayınlanan ‘Oğlan bizim Kız bizim’ programı ilgiyle izlenmekte.

Burhanettin Carlak’ın hazırladığı Oğlan bizim Kız bizim' programının 9. Bölümü büyük bir ilgiyle izlendi. Programda Batı Avrupa’da bulunan Türklerin yabancı uyruklular başta olmak üzere, ilginç evliliklerini konu etmekte.

9. Bölüm’deki program konukları Belçika’dan Aslen Polonyalı olan Gelin Ivona Karaca ve Benal Karaca, Hollanda dan ise, Aslen Azerbaycanlı olan Mayise Gündoğdu ve Cafer Gündoğdu idi.

‘Oğlan bizim Kız bizim’ programında konuklar Evlilikleri öncesi tanışmalarını, konuşmalarını ve evlilik kültürleri üzerine çok anlamlı, zaman zaman da duygulu anlatımlarda bulundular.

Başarılı ve sempatik sunucu Şoray uzun’un esprileri ve sempatik hareketleri programa renk kattı.

Programın link adresi aşağıdadır: İsteyenler bu linkten bu güzel programı izleyebilirler.

Şoray Uzun ile Oğlan Bizim Kız Bizim - 9. Bölüm - YouTube

Programa katılmak isteyen Türklerle evli gelin veya damatlar, programa katılım hakkında program yapımcısı Burhanettin Carlak’a başvurabilirler.

İletişim tel Whatshapİ +31 643907410