"˜SARI GOLD KUYUMCULUK' GENT'TE HİZMETE GİRDİ

Belçika Türk Toplumunun saygın ailelerinden olan Sarı ailesinin Gent'te yatırımları devam ediyor. Yılların tecrübesiyle Gent'te inşaat malzemeleri pazarlayan Brico Sarı'nın sahibi İlyas Sarı, oğluna yeni bir mekan açmanın mutluluğunu ailesi ve dostlarıyla yaşadı.

Belçika Türk Toplumunun saygın ailelerinden olan Sarı ailesinin Gent’te yatırımları devam ediyor.

Yılların tecrübesiyle Gent’te inşaat malzemeleri pazarlayan Brico Sarı’nın sahibi İlyas Sarı, oğluna yeni bir mekan açmanın mutluluğunu ailesi ve dostlarıyla yaşadı.

Vatansever bir aile olan Sarı ailesinden İlyas Sarı, oğlu Cemil Sarı için Dendermondsesteenweg 167, 9000 Gent adresinde  ‘Sarı Gold Kuyumculuk’ adlı bir mekan açarak, hizmete soktu. Koordinatörlüğü ve sahipliğini yapan Cemil Sarı duygularını dergimize şu şekilde ifade etti.

“Yıllardan beri babamın mekanında İnşaat Sektörüyle uğraşarak, ticaret anlamında tecrübeler edindim. Babam İlyas Sarı’nın manevi destekleriyle, kendime ait bir işyerini hizmete açmamızdan dolayı çok mutluyuz.

Sarı ailesi olarak, Yıllardır İnşaat sektörü ve Unlu Mamuller pazarlayan işlerimiz yanında alanında büyük bir boşluk hissettiğimiz Kuyumculuk alanında da vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunma adına bu iş yerimizi hizmete açtık. Öncelikle Babam İlyas Sarı başta olmak üzere, amcalarım Recep Tuncer Sarı,  Muhterem Sarı, aile dostlarımız ve değerli tüm müşterilerimize mekanımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduk. Bize manevi olarak katlıda bulunan tüm dostlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Belçika Aydın haber olarak, Sarı ailesini tebrik ediyor, Cemil Sarı’ya ‘hayırlı ve bereketli’ olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

www.belcikaaydinhaber.com