BEL-DOST DERNEĞİ VERİMLİ VE GÜZEL BİR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belçika'da yaş almış büyüklere yönelik başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Bel-Dost derneği T.C. Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz'in ev sahipliğinde çok verimli ve güzel bir bilgilendirme toplantısına daha imza attı.

Belçika’da yaş almış büyüklere yönelik başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Bel-Dost derneği T.C. Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz’in ev sahipliğinde çok verimli ve güzel bir bilgilendirme toplantısına daha imza attı.

‘Emekli Vatandaşlırımızın Belçika ve Türkiye 'de Sosyal Hakları’ bilgilendirme etkinliğinde

Beld-Dost Koordinatörü Yaşar Tümbaş, Yönetim Kurulu üyeleri Eser Baysal, İsmail Erdoğdu, Kamil Sayın davetlilerini samimi bir şekilde karşıladı.

Bilgilendirme toplantısına Siyasiler, STK Temsilcileri, Sanat ve Kültür temsilcilerinden oluşan 60 kişi katıldı.

Programda Bel-Dost Koordinatörü Yaşar Tümbaş’ın Moderatörlüğünde gerçekleşen bilgilendirmede, T.C. Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz, Gümrük Müşaviri Esengűl Şirin Çalışma Müşavirliği Uzmanı (Mehmet Ovalı), vatandaşları Sağlık, Sosyal haklar, emeklilik, araba götürme ve telefon götürme gibi konularda teknik bilgiler aktararak, vatandaşların kendilerine yönelik soruları cevaplandırdılar.

Çok verimli geçen toplantıdan katılımcılarım memnun oldukları bu tür toplantıların devam etmesini dileyerek, organizatörlere teşekkür ettiler.

Davetlilere Türk Mutfağından hazırlanan yiyecek ve içecek ikramıyla program sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com