ERHAN DEMİRCİ DEPREMZEDELERE YÖNELİK 3 YARDIM GECESİ İÇİN HAZIRLANIYOR.

Belçika'nın tanınmış Türk kökenli sanatçılarından olan Erhan Demirci'de ülkemizde yaşanan depremlerde mağdur olanlara karşı kayıtsız kalmadı. Aslen Iğdırlı olan 'Belçika Azerbaycan Dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci'nin oğlu olan Erhan Demirci, Belçika'nın Flaman bölgesinde bulunan üç büyük kentinde arkadaşlarıyla birlikte sahne alacak. Tüm gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı programlar Mart ayında başlayacak.

Belçika'nın tanınmış Türk kökenli sanatçılarından olan Erhan Demirci'de ülkemizde yaşanan depremlerde mağdur olanlara karşı kayıtsız kalmadı. 
Aslen Iğdırlı  olan 'Belçika Azerbaycan Dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci'nin oğlu olan Erhan Demirci, Belçika'nın Flaman bölgesinde bulunan üç büyük kentinde arkadaşlarıyla birlikte sahne alacak. Tüm gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı programlar Mart ayında başlayacak.

Belçika’da sanat alanında en popüler isimlar arasında bulunan Erhan Demirci üst düzey meslektaşlarından oluşan bir kadroyla her seferinde 3 güzel yardım gecesi düzenleyeceklerini belirtti.

Erhan Demirci sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında; ‘’Bir hafta önce Türkiye bir deprem meydana geldi. Ailemin ülkesi, kalbime çok yakın olan ülke. Ne yazık ki, etkilenenlerin acılarını bizler yok edemeyiz. Ama yapabileceğimiz şeyler de var. Bu kadar genç yaşta bu kederi asla yaşamaması gereken çocuklar var. Bölgedeki tüm çocukların mümkün olduğu kadar acısını hafifletmeye çalışabiliriz.

De Hofleveranciers ve CC Beringen, Arenberg ve De Centrale kültür merkezleri ile işbirliği içinde, üst düzey meslektaşlarımdan oluşan bir kadroyla her seferinde 3 güzel yardım gecesi düzenliyoruz. Umarız bize katılırsınız ve bu harika akşamlardan birinde birbirimizi şahsen de görürüz’’ diyerek tüm sanat ve kültür camiasını bu gösterileri izlemeye davet etti.

14/03 Casino Beringen
15/03 Arenberg Antwerpen
20/03 De Centrale Gent
Tickets & Info: WWW.ERHANDEMIRCI.BE/BENEFIET