CUMHURBAŞKANI ADAYI OĞAN BELÇİKA'DA HEMŞERİLERİ VE SEVENLERİYLE BAYRAMLAŞTI

13. Cumhurbaşkanı adaylarından Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'da önceki gün Belçika'da bulunan akraba ve hemşerileriyle bayramlaşmak için Belçika Brüksel'e geldi. Burada coşkuyla karşılanan Oğan Schaerbeek'de esnafları gezerek, bayramlaştı.

Ülkemizde 14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine  çok az kalan sürede tüm adayların gerek ülkemizde gerekse yurt dışında halkla buluşmaları devam ediyor.

13. Cumhurbaşkanı adaylarından Ata İttifakı adayı Sinan Oğan’da önceki gün Belçika’da bulunan akraba ve hemşerileriyle bayramlaşmak için Belçika Brüksel’e geldi. Burada coşkuyla karşılanan Oğan Schaerbeek’de esnafları gezerek, bayramlaştı.

Onuruna verilen yemek sonrası Ever’de bir salonda büyük bir kalabalık ve coşkuyla karşılanan Oğan, davetlilerin bayramını kutlayıp, vatandaşlara önemli mesajlar verdi. Sinan Oğan kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, seçildiği takdirde gerek ülke içinde gerekse ülke dışındaki vatandaşların sorunları ve beklentilerini kısa sürede çözeceklerinin altını çizdi.

Vatandaşların sorularını da cevaplandıran Oğan, gün birlik dayanışma günüdür. Sizler Avrupalı Türkler olarak bizler için değerlisiniz. Her daim sizlerin sorunlarını dinleyip, sorunlarınıza çözümler üreteceğiz. Buna emin olun” dedi. Vatandaşlar yaptıkları konuşmalarda, Oğan’a başarı dileklerinde bulunarak her daim destek olacaklarını açıkladılar.

Oğan’a MİSİAD Başkanı Osman Kurt ,  Azerbaycan Belçika Dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci, BEIGDER Yönetim kurulu üyeleri, STK Temsilcileri ve kalabalık Iğdırlı hemşerileri eşlik etti. Tebrikleşme sonrası davetliler Oğan’la hatıra görüntü alabilmek için adeta yarıştılar.

Daha sonra SKY Live internet televizyonunda Uğur Çalışanın kendisine yönelik soruları cevaplayan Oğan, programını tamamlayarak Belçika’dan ayrıldı.