05

AYŞE İLE SEFA MUTLULUKLARINI EVLİLİKLERİYLE TAÇLANDIRDILAR…

Belçika Türk toplumunun Brüksel’de yaşayan saygın şahsiyetlerinden olan Oktay Uygun ve Gülşen Malak’ın kızı Ayşe ile Mehmet ve Filiz Yalçınkaya’nın oğlu Sefa dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Detay
05

TÜRKER EYÜP'ÜN SÜNNET TÖRENİNDE SALAR AİLESİ MUTLULUKLARINI DOSTLARIYLA PAYLAŞTI...

Belçika Türk Toplumunun saygın ailelerinden olan SALAR Ailesi, oğulları Türker Eyüp'’ün dillere destan olan Sünnet düğününde mutluluklarını, Aileleri,

Detay
05

Ahmet Furkan Karaca Sünnet Töreninde Salona Mehteran Eşliğinde Geldi

Belçika Iğdırlı Toplumunun Saygın Şahsiyetlerinden olan Hayrettin Karaca'nın torunu, İşadamı Erhan Karaca ve Hülya Karaca'nın evlatları Ahmet Furkan Karaca, dillere destan bir Sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.

Detay
05

FATİME VE ONUR GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE EVLENEREK DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Belçika Türk Toplumunda yaşayan Iğdır'ın değerli Şahsiyetlerinden Niyazi Kızıldağ'ın yeğeni Onur Kızıldağ ile, Belçika'da yaşayan Iğdır"˜ın saygın şahsiyetlerinden İşadamı Tekin Karaca'nın kızı Fatime dillere destan bir törenle evlenerek, aileleri ve dostlarının şehadetliğinde dünya evine gidiler.

Detay
05

GAMZE İLE MUHAMMET DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Genç çift Gamze Demirkol ile Muhammet Özen Temse'de bulunan "˜Rietgors Palace Düğün Salonu'nda yapılan görkemli bir düğün töreniyle evlenerek, dünya evine girdiler.

Detay
05

FATIME VE ONUR SÖZLENEREK, SÖZ YÜZÜKLERİNİ TAKMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Belçika Türk Toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan Niyazi Kızıldağ'ın yeğeni Onur ile, saygın İşadamı Tekin Karaca'nın kızı Fatime sözlenerek, söz yüzüklerini takmanın mutluluğunu ailesi ve dostlarıyla birlikte paylaştılar.

Detay
05

BEYZA SEVER İLE VÜCUT GELİŞTİRME TÜRKİYE ŞAMPİYONU YİĞİT MUTLU KARADAĞLI NİKALANARAK DÜNYAEVİNE GİRDİLER.

Belçikalı Türk Toplumunun saygın ailelerinden olan Sever ailesinin kızı Beyza Sever ile Karadağlı ailesinin oğlu Vücüt geliştirme Türkiye Şampiyonu Yiğit Mutlu Karadağlı Saint Josse Belediyesinde akrabaları ve dostları şahitliğinde nikahlandılar.

Detay
05

~~KEMAL İLE BEHİCE GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN TÖRENİ İLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Belçika/Brüksel'de bulunan Iğdır ili eşrafının saygın şahsiyeti ve İşadamı H. Fahrettin Aytekin'in oğlu Kemal ile Seydi Güçlü'nün kızı "˜Behice' Görkemli bir düğün töreniyle Dünyaevine girdiler.

Detay
05

~~FURKAN KIZILDAĞ'A DİLLERE DESTAN SÜNNET TÖRENİ"¦

Belçika Brüksel'de yaşayan Iğdır'ın saygın eşrafından olan Niyazi Kızıldağ'ın torunu, Ali Kızıldağ ve Elif Kösem'in oğlu Furkan Kızıldağ, dillere destan bir Sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

Detay
05

~~TÜM DOSTLARI "˜MİNİK İDRİS'İN MUTLU GÜNÜNÜ' BİRLİKTE PAYLAŞTI

Belçikalı Azerbaycanlılar, Brüksel'de bulunan "˜Minik İdris'in doğum günü ve sünnet töreninde dillere destan bir eğlencede bir araya geldiler.

Detay
05

~~İLYAS SARI SÜNNET DÜĞÜNÜ'NDE AİLESİ, AKRABA VE DOSTLARIYLA BÜYÜK COŞKU VE HEYECAN YAŞADI

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetleri ve Türk Dünyası Sevdalıları Sarı ve Çam aileleri, Evlatları ve Torunları olan İlyas Sarı'nın Sünnet düğününde akraba ve dostlarıyla bir araya gelerek, mutluluklarını birlikte paylaştılar.

Detay
05

FİLİZ İLE ZAFER DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

~~Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden Hikmet ve Gülşen Çakır'ın oğlu Zafer ile İlhan Boz ve Derya Köycü'nün kızı Filiz dillere destan bir düğün töreni ile evlenerek "˜Dünyaevi'ne girdiler.

Detay
05

GAMZE VE DENİZ NİKAHLANMANIN SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden Cevdet ve Perihan Küçük'ün kızı Gamze ile, Kemal ve Zeliha Küçük'ün oğlu Deniz nikahlanmanın sevincini yaşadılar.

Detay
05

TÜRK DÜNYASININ DAVA ADAMI KENAN DAĞGÜN, ÖZDEN SEL İLE NİKAHLANMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI

Belçika Türk toplumunun renkli siması ve Türk Dünyasının dava adamı, Belçika Türk Koordinasyon Kurulu Eski Onursal Başkanı ve kısa adı DÜTAP olan 'Dünya Türkleri Avrupa Plaftormu' Başkanı Kenan Dağgün, Özden Sel ile Ankara'da nikahlanmanın mutluluğunu yaşadı.

Detay
05

~~BERK ALİ BAŞÇETİN SÜNNET TÖRENİYLE ERKEKLİĞE ADIM ATTI

Özge ve Ahmet Başçetin'in biricik evlatları Berk Ali, Aile büyükleri ve kalabalık dostları şahitliğinde erkekliğe ilk adımını attı.

Detay