LR Health& Beauty Belçika Temsilciliği 'Mini Kokteyl' ile Ürünlerini Tanıttı

~~Sağlık destek ve kişisel bakım ürünleri üreten ve bu ürünleri network marketing (ağ pazarlama) yöntemiyle müşterilerine ulaştıran, 35 yıllık ve 28 ülkede aktif bir Alman firması olan LR Health& Beauty Firmasının Belçika temsilcileri, MimoZA Ekip 26 Eylül 2020 Cumartesi günü Brüksel'de Sağlıklı Yaşam Koçu Özge Bodur'un muayenehanesinde sağlıklı yaşama destek olmak adına, bir kokteyl eşliğinde misafirleri ile biraraya geldiler.

~~Sağlık destek ve kişisel bakım ürünleri üreten ve bu ürünleri network marketing (ağ pazarlama) yöntemiyle müşterilerine ulaştıran,  35 yıllık ve 28 ülkede aktif bir Alman firması olan LR Health& Beauty Firmasının Belçika temsilcileri, MimoZA Ekip 26 Eylül 2020 Cumartesi günü Brüksel’de Sağlıklı Yaşam Koçu Özge Bodur’un muayenehanesinde sağlıklı yaşama destek olmak adına, bir kokteyl eşliğinde misafirleri ile biraraya geldiler.

Eğitimci ve öğretmen Zülbiye Ayaz’ın liderliğinde 4,5 yıldır bu alanda faaliyet gösteren ekip, Kovid-19 sürecinde evlere kapanılmasıyla birlikte, süreç nedeniyle birçok kişinin online alış verişe yöneldiği dönemde büyük bir büyüme kaydederek, Belçika’nın en büyük Türk LR Ekibi olma özelliği ile sahalarda çalışmalarını sürdürmektedirler.

Kaliteli üretim deyince ilk akla gelen Alman kalitesiyle üretilmiş, Bilim Kurulları, dünyada ilk yapay kanı üreten firma olan “Instituut Fresenius’’, Dermatest gibi üstün özellikteki ürünlerin patentlerini veren firmalardan onaylı, yaklaşık 600 civarı sağlık destek ve kişisel bakım ürünlerinden oluşan ürün yelpazesinin zararlı kimyasallar ve paraben içermemesi bilinçli tüketiciler tarafından tercih sebebi olmaktadır. Yaşanılan son 6 aylık süreç  ve sürecin getirdiği yeni bir yaşam biçimi sebebiyle online satışa yönelinmesi, bu ilgiyi daha da arttırmıştır.

Network marketing (ağ pazarlama) üniversitelerde ders olarak okutulan,  çağımızın önde gelen, gün geçtikçe gelişme gösteren sektörleri arasında yer almaktadır. Yaşanılan Kovid-19 sürecinde bir çok alanda şahıslar işsiz kalırken, hayatın bir B planının olmasının önemi de ön plana çıkmıştır. Tam bir ekip çalışması yapıldığında, doğru firma ve doğru ekiple yola çıkanların bu alanda başarılı olmalarının kaçınılmazlığının en güzel örneği MimoZA Ekip olmuştur.

Bireylere daha sağlıklı yaşamın önemini anlatmak, belirli sebeplerle çalışamayan kadınlara evden çalışma imkanı sunarak “kadınları güçlü kılarak, mutlu olmalarına katkıda bulunmak’’ amacıyla çıkılan yolda çok güzel bir gelişime tanık olarak, gerek ev hanımları, gerekse kendi alanlarında farklı farklı kariyerleri bulunan kadın-erkek ekip arkadaşları ile büyüyerek yollarına devam etmektedirler.

Kendilerine neden MimoZA Ekip ismini verdiklerinin sorusunun cevabını Ekip Lideri Zülbiye Ayaz şöyle açıkladı: “Ekibimize MimoZA adını verdik. Çünkü mimoza çiçeği, dayanışma, ölümsüzlük ve diriliş, hassasiyet, coşku ve umudu temsil eden bir çiçektir. Ekibimize katılan tüm arkadaşlarımızla tüm bu değerler çerçevesinde elele verip, umudun, dayanışmanın, ölümsüzlüğün, dirilişin, coşkunun ve hassasiyetin örneğini sunmak istedik. Kötü hava koşullarına rağmen bugünkü tanıtım resepsiyonumuza katılımın yüksek olması ve ekibimizin elde ettiği başarılar da bunu ispatlamaktadır’’

MimoZA Ekip managerlerinden iki ayrı huzurevinin müdireliğini yapan Gülsüm Yavaş bu huzurevlerinin doktorlarıyla görüşüp, ürün içeriklerini doktorlarla paylaşıp, onların onayları ile huzurevi sakinlerinin kış sürecini daha kolay atlatmaları, gerek Covid-19, gerekse gribe karşı yaşlılarımızın bağışıklık sistemlerini güçlendirmeleri için bu firmanın ürünlerinden takviyeler kullandırmaya başlamışlardır. Bu Ekip için çok büyük bir gurur ve güven kaynağıdır.

Sağlıklı Yaşam Koçu Özge Soytok Bodur'un hastalarına ürünleri önermeden önce yaptığı 'Quantum testi' de ilgi ile izlendi. Bu test sonucunda hastaların yiyebilecekleri besin grupları, vitamin, mineral eksiklikleri, hormonal problemleri ve daha birçok problem kan testi yapılmadan tespit edilebilmektedir. Bu cihaz ile yapılan tarama sonucunda, bilinçli olarak, şahısların ihtiyacı olan vitamin, mineral ve diğer destek ürünleri tavsiye edilmekte ve başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Bu kokteyle Brüksel’in ve Belçika’nın farklı bölgelerinden, Hollanda’dan daha sağlıklı bir yaşama adım atmak isteyen misafirler katıldı. Misafirler arasında Schaerbeek ”Asayiş ve Güvenlikten’’ sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Bilge, Schaerbeek Belediyesi Encümen Azası Sayın Döne Sönmez, Aydın Haber Müdürü Sayın Celil Gündoğdu ve değerli eşleri Zerrin Aydın, BizzHaber Muhabiri Sayın Ertan Öz, Skylive Program Sorumlusu Sayın Gürsel Kum ve eşleri Betül Yiğit, MimoZA Ekip Liderleri ve iş ortakları katılarak kokteyl eşliğinde keyifli ve sağlıklı yaşam alanında bir çok konuda bilgiler edindikleri bir gün geçirdiler.

“LR Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Daha Kolay’’ başlığı altında her ayın son cumartesi günü, aylık olarak yapılması planlanan seminerlerin duyurusu misafirlerle paylaşıldı. İlk seminer tarihi 24 Ekim 2020 Cumartesi günü Saat 14.00’te Sağlıklı Yaşam Koçu Özge Soytok Bodur’un muayenehanesinde, Square Emilie Duploye 6, 1030 Schaerbeek adresinde yapılacaktır.

Daha sağlıklı bir yaşama adım atmak, hayatında bir B planı olup, çalışma saatlerini kendilerinin belirleyeceği bir işte çalışıp, ekstra kazanç sağlamak için bir iş arayışında olan, LR’in bizlere sunduğu fırsatları keşfetmek isteyen herkes bu seminere davetlidir.

Yaşadığımız süreç sebebiyle, katılımcı sayısı sınırlı olduğundan misafirlerin  katılımlarını önceden bildirmeleri rica olunur.

Rezervasyon için Zülbiye Ayaz: +32 497/43.33.84

Özge Soytok Bodur: +32 474/19.48.14