~~TÜM DOSTLARI "˜MİNİK İDRİS'İN MUTLU GÜNÜNÜ' BİRLİKTE PAYLAŞTI

Belçikalı Azerbaycanlılar, Brüksel'de bulunan "˜Minik İdris'in doğum günü ve sünnet töreninde dillere destan bir eğlencede bir araya geldiler.

Belçikalı Azerbaycanlılar, Brüksel’de bulunan ‘Minik İdris’in doğum günü ve sünnet töreninde dillere destan bir eğlencede bir araya geldiler.

Azerbaycanlı Kamran ve Sarah’ın evladı ve Aybeniz Gamidova’nın torunu olan minik İdris yaşamının ilk yılında salona anne ve babasının ellerinden tutarak geldi. Tüm çocukların sevinç dolu alkışları ve ailesinin mutlu bakışları arasında gülümseyerek geceye renk kattı.

Davetliler bir taraftan İdris’in babaannesi Aybeniz Gamidova’nın özenle Azerbaycan Mutfağı’ndan hazırladığı yemekleri yerken, diğer taraftan da  Azerbaycan şarkılarıyla oyunlarıyla geceye renk kattılar.

Davetlilerin gönüllerince eğlendiği törende ev sahipliği yapan aile, tüm davetlilerle tek tek görüşerek tebrikleri kabul ettiler. Minik İdris’in Amcası Reşad yeğeninin mutluluğuna katkıda bulunmanın sevincini yaşıyordu.

Uzun bir Pandemi sonrası bir araya gelen Belçikalı Azerbaycanlılar hem birbirleriyle buluşmanın, hem de ‘Minik İdris’in mutluluğunu paylaşmanın heyecanını yaşadılar.

Belçika Aydın Haber olarak ‘Minik İdris ve ailesini tebrik ediyor, bir ömür boyu aileye mutluluklar diliyoruz.