LB SAINT JOSSE LİSTE BAŞI EMİR KIR: 'SAINT JOSSE HİZMETLERİMİZLE ADETA ÇİÇEK AÇIYOR''

13 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere tekrar Saint Josse'den aday olan Başkan Emir Kır, 1Başkanlık listesini tecrübeli adaylardan oluşturduklarını ifade ederek, Kaliteli hizmetler, kültürler ve güllerle donattığınız şirin Saint Josse'yi halkımızın desteği ve takdiriyle önümüzdeki sezonda, ilkleri yapan ve kendinden söz ettiren bir Sain Josse olarak tarihe not düşeceğiz.

13 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere tekrar Saint Josse'den aday olan Başkan Emir Kır, Başkanlık listesini tecrübeli adaylardan oluşturduklarını ifade ederek, "Kaliteli hizmetler, kültürler ve güllerle donattığımız şirin Saint Josse'yi halkımızın desteği ve takdiriyle önümüzdeki sezonda, ilkleri yapan ve  kendinden söz ettiren bir Sain Josse olarak tarihe not düşeceğiz."

Amacımız, multi kültüre sahip Saint Josse'yi Brüksel'de bulunan belediyeler içerisinde en huzurlu, en güvenli ve en yaşanabilir bir yer olarak halkımıza sunacağız. Edindiğimiz tecrübeleri taçlandırma adına yeni ve hiç uygulanmamış projelerle geliyoruz. Halkımıza layık olabilmek için gece gündüz çalışmalarımızla halkımızı mutlu etme adına, tüm kadrolarımızla adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız. Biz seçime odaklı değil, hizmete odaklı çalışarak, halkımızın gönlünde taht kurmaya devam edeceğiz.

Biz çok iyi biliyoruz ki vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru bizler için değer biçilmez ödüldür. Bu anlayışla tüm saint Josselileri kucaklıyor, onlarla güzel ve toplumsal barış ve kardeşlik duygularıyla bir Saint Josse inşaasına devam ediyoruz. Halkımızın takdirlerini her gün her yerde almanın mutluluğuyla hizmet için 'Saint Josse Başkanlık Listesi' olarak tekrar adayız ve hizmete talibiz. Destek sizden Hizmet bizden olsun.

Bu duygularla tüm Saint josselileri selamlıyorum" dedi.