'BELÇİKA AYDIN HABER' OLARAK BASIN MÜŞAVİRİMİZ SAYIN ŞEYDA BİLEN'E BİR NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK...

T.C. Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Sayın Şeyda Bilen'e nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyarete Müşavir Yardımcısı Rukiye Ünal'da eşlik etti.

T.C. Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Sayın Şeyda Bilen'e nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyarete Müşavir Yardımcısı Rukiye Ünal'da eşlik etti.

Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Değerli Basın Müşavirimiz Şeyda Bilen'i ziyaret ederek, yayınlarımız hakkında kendisine bilgiler aktararak, sorunlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Öncelikle bizleri kabulünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Müşavirimiz konusunda uzman değerli bir diplomat."

Ziyarette Müşavir Bilen ise, "Basın önemli bir hizmettir. Belçika'da bu hizmeti yerel ve ulusal anlamda yerine getiren tüm Basın mensuplarına öncelikle başarılar diliyorum.

Tüm basınla birlikte 'Belçika Aydın Haber' yayınlarını da hem basılı hem de İnternet ortamında takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Sanırsam Basılı Türkçe yayın yapan tek aylık dergisiniz.

Belçika'da hizmet veren Basın mensuplarının soru ve sorunlarını takip etmekteyiz. Toplumsal bir hizmet veren değerli tüm basın mensuplarına yardımcı olabilmek için çaba göstermekteyiz. Kamu hizmeti veren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman Sorunların takipçisi olacağımız ifade etmek isterim" dedi.

www.belcikaaydinhaber.com