TÜRKİYE

BELÇİKA AYDIN VAKFI BAŞKANI ZERRİN AYDIN’IN ABLASI SEMRA AYDIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Email :

Belçika Aydın Vakfı BaÅŸkanı Zerrin Aydın’ın ablası Semra Aydın (46) geçtiÄŸimiz günlerde genç yaÅŸta Brüksel’de yaÅŸamını yitirmiÅŸti. Aydın ailesinin kararıyla cenaze İstanbul’a götürülerek, burada kılınan cenaze namazı sonrası, Merhume Aydın BaÄŸcılar Cebeci mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Babası İsmail Aydın, Amcası Baki Aydın, KardeÅŸleri Zerrin, İlhami, Zeynel Aydın Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil GündoÄŸdu’nun yanında akraba ve dostlarıyla birlikte kalabalık bir cemaat katıldı.

Belçika Aydın Vakfı BaÅŸkanı Zerrin Aydın  Dergimize yaptığı açıklamada, “Genç yaÅŸta kaybettiÄŸimiz deÄŸerli ablam Semra Aydın’ın aramızdan ayrılışı nedeniyle bizzat gelerek, telefon ederek, sosyal medya ortamında bizlerin acılarını paylaÅŸan tüm dost ve akrabalarımıza ailemiz ve babam adına çok teÅŸekkür ediyoruz.

Öncelikle emailleri ve sosyal ordamdan acılarımızxa ortak olan T.C. Brüksel Büyükelçimiz Sayın Hakan Olcay ve muhterem eÅŸleri Sayın MehveÅŸ Olcay’a, Groen (YeÅŸiller) Parti BaÅŸkanı  Sayın Meyrem Almacı’ya, Federal Milletvekili Sayın Emir Kır’a, Brüksel Milletvekilleri Sayın Mahinur Özdemir’e,  Sayın Åževket Temiz’e, Sayın Emin özkasra’ya, Sayın Hasan Koyuncu’ya, Baskan Yardımcıları Sayın Nezahat Namlı’ya, Sayın Sait Köse’ye, Sayın Sadık Köksal’a, Sayın Ali İhsan İnce’ye, Meclis Üyeleri Sayın Derya Alıç’a, Sayın Döne Sönmez’e, Sayın Derya Bulduk’a, Sayın Halis Kökten’e, Sayın Mustafa Aytar’a ve  Ä°stanbul’da acımıza ortak olan İstanbul Eski CHP Milletvekili Sayın Ali Özgündüz’e, Ehlibeyt Vakfı BaÅŸkanı Sayın Fermani Altun’a, İşadamı Sayın Niyazi Åžeren’e ve tüm dostlara çok teÅŸekkür ediyoruz” dedi.

Belçika Aydın Haber Grubu olarak biz de merhume Semra Aydın’a Yüce Allah’tan rahmet, Vakıf BaÅŸkanımız Sayın Zerrin Aydın’ın ÅŸahsında tüm Aydın ailesine baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com

İlgili Etiketler :

Ilgili Haberler