KÜBRA İLE ŞÜKRÜ COŞKULU BİR TÖRENLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER...

Genç çift Kübra ve Şükür, Brüksel'in pretijli salonlarından olan "˜Birmingham Palace' düğün salonunda 2 Nisan 2016 Cumartesi günü coşkulu bir davetlinin şehadetliğinde evlenerek, dünyaevine girmenin mutluluğunu akrabaları ve dostlarıyla paylaştılar.

Genç çift Kübra ve Şükür, Brüksel’in pretijli salonlarından olan ‘Birmingham Palace’ düğün salonunda coşkulu bir davetlinin şehadetliğinde evlenerek, dünyaevine girmenin mutluluğunu akrabaları ve dostlarıyla paylaştılar.

Fatma Dönmez ve Mehmet Ali Yılmaz’ın kızı Kübra ile, Fikriye Kazankaya ve Merhum Mesut Urfalı’nın oğlu Şükrü, dillere destan bir düğün töreniyle evlenerek, gece boyu davetlilerle dans edip, oynayarak mutluluklarınını anılaştırdılar.

Belçik Türk toplumunun gözde folklör ekiplerinden olan ‘Dillere Destan Folklör Ekibi’ninde sahne aldığı gecede genç çift Folklör ekibiyle halaylar çekmenin mutluluğunu yaşadılar.

Karacalar Muhtarlarından Nureddin Şahbaz ve Karacalar Köyü eşrafı davetliler arasındaydı.

Belçika Aydın Haber olarak Yılmaz ve Urfalı ailelerini tebrik ediyor, Genç Çift Kübra ve Şükrü’ye ise ömür boyu mutluluklar diliyoruz.