DİVA TÜRK SANAT MÜZİĞİ KADINLAR KOROSU HUZUREVİNDE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

~~Belçika Türk toplumu her alanda olduğu gibi "˜Türk Sanat Müziği' alanında da güzel çalışmalara imza atmakta. Brüksel'de bulunan Türk Sanat Müziği Eğitmeni Tuncay Yılmaz'ın şefliğinde Ülkü Sakarya, Gönül Candan, Dudu Ergüneş, Meliha Rüstem, İlgüner Kaşifova, Yıldız Bayraktar, Şadiye Yılmaz, Seher Ünal, Sevgül Sincan, Gamze Gölcük, Hale Parlayan ve D. Sevgi Yıldız Bircan'dan oluşan "˜Diva Türk Sanat Müziği Kadın Kolu' konserlerine devam ediyor.

~~Belçika Türk toplumu her alanda olduğu gibi ‘Türk Sanat Müziği’ alanında da güzel çalışmalara imza atmakta.
Brüksel’de bulunan Türk Sanat Müziği Eğitmeni Tuncay Yılmaz’ın şefliğinde Ülkü Sakarya, Gönül Candan, Dudu Ergüneş, Meliha Rüstem, İlgüner Kaşifova, Yıldız Bayraktar, Şadiye Yılmaz, Seher Ünal, Sevgül Sincan, Gamze Gölcük, Hale Parlayan ve D. Sevgi Yıldız Bircan’dan oluşan ‘Diva Türk Sanat Müziği Kadın Kolu’ konserlerine devam ediyor.
Diva Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle, Brüksel’de bulunan Résidence Michéle (Huzurevi)’nde, Türk Sanat Müziği Eğitmeni Tuncay Yılmaz’ın çaldığı kanun eşliğinde muhteşem bir konser verdi.
Huzurevi yönetici, personel ve sakinlerinin alkışlarla desteklediği, koro ve solo şarkılara eşlik ettiği konserde duygulu anlar yaşandı. Türkçe bilmemelerine rağmen ‘Türk Sanat Müziği’ni beğendiklerini ifade eden huzurevi sakinleri, bazen de dans ve oyunlarıyla koroya eşlik ettiler.
Résidence Michéle (Huzurevi) İşletme sahibi Esther Rodrıguez’ ve Müdire Gülsüm Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen konserde huzurevi sakinleri rutin dışı bir gün geçirmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeydiler. Huzurevi yönetim kurulu üyeleri kendilerine muhteşem bir konser veren Koro’yu, Şef Tuncay Yılmaz’ın şahsında tebrik ettiler. Tuncay Yılmaz ise Huzurevi yetkililerine kendilerine ev sahipliği yapmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yetkililere teşekkür etti. 

Résidence Michéle (Huzurevi) İşletme sahibi Esther Rodrıguez’ Türk toplumuna ilgi duymakta. Huzurevinde her ulustan personel hizmet vermekte. Huzurevinde Türk kökenli Belçikalılar da çalışmakta.  Bunlar arasında Müdire Gülsüm Yavaş, Baş Hemşire Zeynep Dişli, Hasta Bakıcı Nalan Ceylan, Temizlik Personeli Ali Baki ve Zehra Yavaş bulunmakta.

www.belcikaaydinhaber.com