DÜNYA THAİ-KİCKBOXİNG ŞAMPİYONU ALİ GÜNYAR"º "¹BAF'DA SEMİNER VERDİ

Ülkemiz ve Avrupa'da tanınmış Thai-Kicboxing Dünya Şampiyonu "¹Ali Günyar"º Brüksel'de Uzakdoğu Sporları Eğitimi veren BAF"º kursiyer ve ailelerine seminer vererek, kursiyerlerle güzel gösteriler sundu.

Ülkemiz ve Avrupa'da tanınmış Thai-Kicboxing Dünya Şampiyonu ‹Ali Günyar› Brüksel’de Uzakdoğu Sporları Eğitimi veren BAF› kursiyer ve ailelerine  seminer vererek, kursiyerlerle güzel gösteriler sundu.

Brüksel’de çocuklara ve yetişkinlere yıllardan beri Uzakdoğu sporlarını sevdiren ve eğitimlerini veren başarılı ‹Uzakdoğu Spor Eğitmeni’ Oğuz Gençoğlu’nun himayesinde, Brüksel’de hizmet veren Tekince Kebap zincirleri sahibi İşadamı ve sanatçı Tekin Keçe’nin sponsorluğu ve Schaerbeek Belediyesi çiçeği burnunda genç ve dinamik Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Bilge’nin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, kursiyer sporcular yanında, ailelerinden de büyük katılım oldu.

BAF Spor Okulu, 2019-2020 sezonunun açılışını 7 kez K-1 dünya şampiyonluğu bulunan Ali Günyar’ın katılımıyla gerçekleştirdi.Seminerde tüm kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ali Günyar’ın dövüş sahnelerinin yer aldığı görüntülerin yansıtıldığı sinevizyon gösterisinden sonra, gençlere yönelik tavsiyelerde bulunarak, sporculara Tekwando ve Kickboxing gösterileri sundu. Başkan Yardımcısı Mehmet Bilge ve Anasponsor İşadamı ve Sanatçı Tekin Keçe’ye ismi yazılı Tişörtler hediye etti.

Şampiyon Günyar; “Spor okullarıyla ilgilenenler karakterli insanlardan oluşuyor”

Hollanda’dan katılan Dünya Thai-Kickboxing şampiyonu Ali Günyar ise; “Böyle aktivitelerin olması spor adına çok güzel. BAF Spor Okulu gibi spor okullarının etkinliklerine davet edildiğim zaman severek katılıyor ve severek destek olmaya çalışıyorum. Çocukları mutlu görmek ve sokaklardaki pisliklerden uzak durduklarını bilmek ve onların elinden tutmak, onlara terbiye vermek sadece sporla olmuyor, karakterle oluyor. Spor okullarıyla ilgilenenler karakterli insanlardan oluşuyor ve bu insanlardan eğitim alan çocuklar da karakter sahibi oluyorlar” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Şampiyon Günyar, daha sonra çocuk ve genç sporculara çeşitli hediyeler takdimederek, hatıra görüntüler verdi.

Başkan Yardımcısı Bilge “Çek sporları ile yardım kurumuna başvurmayı unutmayın”

Genç sporculara tebrik eden ve onlara yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilg;

“Öncelikle bölgemizde çocuk ve gençlerimizi eğiten BAF Sopor Okulu Başkanı Sayın Oğuz Gençoğlu’na, İşadamı ve Sanatçı sayın Tekin Keçe›ye, siz değerli sporcu ve ailelere teşekkür ediyorum. 12 yıl boyunca Schaerbeek belediyesinin spor bölümünde görev yaptım.

Buradaki spor kompleksi başta olmak üzere bütün spor komplekslerinde emeğim var ve özellikle sizin gibi genç sporcular için sayısız aktivite ve faaliyetler düzenledim. Spor yapmanın önemini anlatılmaz ve hepinizin burada sporu ciddi bir şekilde yapmanızı öneriyorum. Bu arada belediyemizin verdiği spor çeklerinden faydalanmayı unutmayın. Ayrıca “mütüalite” dediğimiz yardım kurumuna da başvurmayı unutmayın. Orası da ufak da olsa genç sporculara para yardımı yapıyor” dedi.

Gençoğlu; “Çocukları sokaklardan uzak tutma misyonu devam ediyor”

BAF Spor Okulu olarak 2019-2020 sezonunu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Koordinatör Oğuz Gençoğlu, “Bu açılışımızda Tekwando ve Kickboks branşlarında Dünya Şampiyonu Ali Günyar’ı davet ettik. O da sağ olsun bizi kırmadı ve sporcularıyla birlikte açılışımıza teşrif etti. Sporcularımıza verdiğimiz hediyelere katkıda bulunan Tekince Kebap sahibi ve sanatçı sayın Tekin Keçe’ye ve bize desteğini esirgemeyen Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı sayınMehmet Bilge’ye teşekkür ediyoruz. Spor aktivitelerimize her zamanki gibi devam edeceğiz ve her zaman olduğu gibi çocuklarımızı sokaklardaki kötü alışkanlıklardan uzak tutma misyonunu sürdürmeyi devam ediyoruz” dedi.