05

Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık seçiminde Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. İkinci tura kalan seçimde CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

Detay
05

CHP'de kurultay heyecanı başladı! CHP Genel Başkanı kim olacak?

Son dakika gelişmesi... Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı saat 10.00 itibarıyla Ankara Spor Salonu'nda başladı. 81 ilden bin 367 delege yeni genel başkan ve yeni PM’yi seçecek. Kurultay'da yaşanan tüm gelişmeler cumhuriyet.com.tr'de...

Detay
05

Kılıçdaroğlu'na suikast yapacak bir grup Gürcistan'dan Türkiye'ye girdi iddiası

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast yapacak bir grubun Gürcistan'dan Türkiye'ye girdiği iddia edildi.

Detay
05

Sinan Oğan'dan çok konuşulacak e devlet çıkışı. Yabancı uyrukluların e devlet üzerinden yaptığı oyunu açıkladı

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Türkiye'deki yabancı uyruklu seçmenlerle ilgili tartışmalara değinerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Detay
05

~~BAŞARILI SİYASETÇİ NERMİN KUMANOVA ÖDÜL ALDI

Belçika Namur'da Parti Sosyalist'te siyaset yapan başarılı siyasetçi Nermin Kumanova Synergie Wallonie ve Anne Marie Lizin Vakfı tarafından ödüllendirildi.

Detay
05

Saraçhane'de tarihi buluşma: Altılı Masa meydana indi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararının ardından Altılı Masa bugün Saraçhane'de buluştu.

Detay
05

Yurt dışındaki seçmen için kritik hamle. Kanun teklifi verildi

CHP Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, yurt dışındaki seçmenler için seçim kanununda değişiklik öngören kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

Detay
05

~Seçim yasasıyla ilgili Cumhur İttifakı'nda görüş ayrılığı: Ben evet demeyeceğim!

Son dakika haberi: AK Parti ve MHP'nin hazırladığı ve Meclis'te görüşülmeye devam eden yeni seçim kanunu yasasıyla ilgili Cumhur İttifakı içinden farklı bir ses yükseldi. İttifakın ortaklarından olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, söz konusu yasa teklifine 'evet' demeyeceğini açıkladı.

Detay
05

MİLLETVEKİLİ SADIK KÖKSAL BRÜKSEL WALLONIE FEDERASYON PARLAMENTOSUNDA YEMİN ETTİ...

BRÜKSEL MİLLETVEKİLİ SADIK KÖKSAL SOSYAL MEDYA HESABINDAN YEMİN ETTİĞİNİ DUYURDU:

Detay
05

CHP'li 11 belediye başkanından THK çağrısı: Uçaklarını aktif hale getirmeye hazırız

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı, Tür Hava Kurumu'ndaki yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır olduklarını ortak bir açıklama yaparak duyurdu.

Detay
05

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Alın teri dökeceğiz ve kazanacağız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi en kısa sürede bölgesindeki bütün sorunlarından arındırıp görkemli bir ülke haline getireceklerini belirterek, "Biz üreteceğiz, biz alın teri dökeceğiz ve kazanacağız." dedi.

Detay
05

Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

~~Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği'nin 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı Avrupa'nın en büyük sivil toplum kuruluşları yerleşkesi olan Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri'nde (ASSİM) yapıldı.

Detay
05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi ne olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeye çevrildi. Cumhurbaşkanlığı'ndan, Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ile ilgili ser verilip sır verilmezken, "Erdoğan'ın müjdesi ne olacak?" sorusu bugün cevap buluyor. İşte Erdoğan'ın yapacağı millete sesleniş konuşması öncesi, müjdenin ne olacağıyla ilgili kulislerde konuşulanlar.

Detay
05

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan PES üyesi partilerin genel başkanlarına mektup

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Sosyalistler Partisi (PES) üyesi partilerin genel başkanları ile Avrupa Birliği üyesi ülkelerin Türkiye büyükelçilerine yönelik bir mektup kaleme aldı.

Detay
05

Mehmet AYDOĞDU yeniden Meclis Üyesi

Belçika'da 14 ekim 2018 tarihinde gerçekleşen seçimlerde, 49 üyeli Liège Yerel Meclisinde 21 koltuğa sahip olan Sosyalist Parti, oy kaybı yaşadığı için, 17 üyeye düşünce Mehmet AYDOĞDU da yedekler listesi 1.ci sırasında yer alabilmişti.

Detay