~~ELIF DANIŞMA YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BELÇİKALI TÜRKLER PANDEMI ORTAMINDA BILE AÇILIŞLARINA DEVAM EDİYOR Belçika Toplumunun mozağinde bulunan "˜Belçikalı Türkler', sıkıntılı Pandemi sürecine rağmen, ticari ve kültürel alanda, açılışlarına devam ediyor.

BELÇİKALI TÜRKLER PANDEMI ORTAMINDA BILE AÇILIŞLARINA DEVAM EDİYOR

Belçika Toplumunun mozağinde bulunan "˜Belçikalı Türkler', sıkıntılı Pandemi sürecine rağmen, ticari ve kültürel alanda, açılışlarına devam ediyor.

Dünyanın her yerinde insanlık sağlığını ve ekonomisini tehdit eden Pandemi ortamında bile "˜Belçikalı Türkler, Hayat herşeye rağmen devam ediyor' anlayışından yola çıkarak, tüm zorluklara rağmen gerek ekonomi gerekse, sosyal ve kültürel derneklerini açmaya devam ediyorlar.

Geçrtiğimiz günlerde, Sanatçı ve İşadamı Tekin Keçe'nin sahip olduğu, "˜Tekince Döner'in açılından sonra, Belçika'da yetişmiş olan "˜Elif Danışma ASBL' başkanı Elif Kayen,  derneğinin yeni ofisini açılışını gerçekleştirdi..

Pandemi ortamı nedeniyle maske ve mesafenin dikkate alınarak açılışı yapılan "˜Danışma Derneği'nin açılış kurdelasını Brüksel milletvekillerinden Şevket Temiz, Hasan Koyuncu ve Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Mehmet Bilge, Başkan Elif Kayen ve Danışman Sevinç Gürçam ve Culturel Elkes Baskani Gülcan Bozdağ ile birlikte kestiler

Sırasıyla açıklamalarda bulunan Milletvekilleri Temiz, Koyuncu ve Başkan Yardımcısı Bilge yaptıkları konuşmalarda Laeken'de Türk toplumu adına Elif Kayen başkanlığında halk tabiriyle "˜kağıt kürek işlerinde' halka yardımcı olan ve bir yıldan beri hizmet veren "˜Elif Danışma Asbl'in yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirmenin mutluluklarını yaşadıklarını ifade ederek, Başkan Elif Kayen şahsında mesai arkadaşlarına hayırlı olsun" dileklerinde bulunarak, kendisini tebrik ettikler.

BAŞKAN ELİF KAYEN EN BÜYÜK İDEALİMİ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

"Ben, Belçika'ya ilk gelenlerin torunuyum. İlk gelen büyüklerimizin ilk yaşadıkları zorlu yılların ardından, kalıcı oluşumuza artık karar verildikten sonra, yeni nesiller artık burada eğitimlerini alarak, hayata atılmaya karar verdiler.

İlerleyen yıllarda gençlerimiz üzerinde yaşadıkları güzel Belçika'ya siyasi, eğitim, ekonomi, sanatsal, sosyal ve kültürel anlamda çok büyük katkılarda bulunmaktalar.

Biz de benim öncülüğümde halkımızın "˜kağıt, kürek' işlerine yardımcı olmak, onların evraklarını doldurmak, okumak, takip etmek ve danışmanlık yapmak için,  Heysel tarafında ilk olarak 2019 yılında derneğimizi kurarak, halkımıza yardımcı olmaya başladık.

Hizmetlerimizi daha iyi ve görünür bir yerde sürdürebilmek için bu yeni ofisimizin açılışını gerçekleştirmenin, mutluluğunu yaşıyoruz. Artık bir yıldan fazla olan hizmetlerimizi burada sürdürerek, daha çok vatandaşımıza yardımcı olacağız.

Ben öncelikle Sayın Milletvekillerimize, başkan yardımcımıza STK başkanlarımıza, basın mensuplarımıza ve davetlilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış kurdelasının kesimi sonrası, sınırlı davetliler, Pandemi kuralları çerçevesinde basına hatıra görüntü verdi.

********************************************************

Belçika Aydın Haber olarak, "˜Elif Danışma ASBL'e çalışmalarında başarılar diliyor, Başkan Elif Kayen'i tebrik ediyoruz.

ELİF DANIŞMA İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Gsm: 0483 32 42 97

http://www.elifdanisma.be/

Mesaj Gönder

asbl.elif@gmail.com

İş Danışmanı

www.belcikaaydinhaber.com