BRÜKSEL'DEKİ İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE YÜZLERCE KİŞİ 'SİYONİST SOYKIRIMI' PROTESTO ETTİ

Siyonist İsrail’in BM ve Tüm İnsan Hakları kuruluşlarını dinlemeden ABD desteğiyle, Filistin ve Gazze’de yaptığı ‘Soykırım’ Dünya’da infial yaratmaya devam ediyor.

Siyonist İsrail’in BM ve Tüm İnsan Hakları kuruluşlarını dinlemeden ABD desteğiyle, Filistin ve Gazze’de yaptığı ‘Soykırım’ Dünya’da infial yaratmaya devam ediyor.

Bu Soykırımı protesto etmek için yüzlerce Belçikalı, alınan yoğun güvenlik önlemlerine rağmen, Brüksel’de bulunan ‘Soykırımcı İsrail Büyükelçiliği önünde protesto gerçekleştirdi.

Brüksel’de bulunan İsrail Büyükelçiliği önünde alınan olağanüstü güvenlik önlemlere rağmen, vicdanlı Belçika halkı büyük bir protesto gerçekleştirdi. Protestocular ellerinde Filistin bayrakları ve İsrail’in cinayetlerini içeren resim ve protesto pankartları olduğu halde, atılan sloganlarda ‘Katil israil’, ‘Soykırımcı İsrail’, ‘Katliam durdurulsun Katil Netanyahu derhal tutuklansın’, ‘Filistin’de soykırım Durdurulsun’. ‘Kahrolsun ABD’, ‘Kahrolsun İsrail’, sloganlarıyla yeri göğü inlettiler. Yoğun güvenlik önlemleri içerisinde protestolarını gerçekleştiren göstericiler, olaysız bir şekilde dağıldılar.

İsrail’in Gazze ve Refah’taki bombalı saldırılarında çocuk ve kadın ağırlıklı 36 bini aşkın Filistinli şehit olmuş 80 bin Filistin’de sakat kalmıştı. Dünyanın gözlerinin içine baka baka işlenen cinayetler dünya halklarını adeta ayaklandırmakta. Katil İsrail’e kin ve nefret her gelen gün artarak devam etmekte.

Bilindiği gibi, Eli kanlı İsrail Başbakanı Netanyahu kendini kurtarmak için ABD’den aldığı destekle cinayetlerine fütursuzca devam etmekte. En son Refah’taki Çadırlara yönelik attığı Fosforlu bombalarla yine masum çocukları ve sivilleri diri diri yakarak, şehit etti.

Bu olay dünyayı ayağa kaldırdı. Avrupa Halkları idarelerine rağmen, onbinlerin, yüzbinlerin katılımıyla aylardan beri, Filistin halkını desteklemek ve yanında olmak için protestolarına devam ediyorlar.