TOSED FİKİR KULÜBÜ’NÜN KONFERANS KONUĞU ‘HITSOFT VE YAPAYZEKA ŞİRKET DİREKTÖRÜ SALMAN YÜKSEL’ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Belçika’nın saygın STK’larından olan ‘TOSED ‘Fikir Kulübü’, Brüksel’de bulunan TOBB Salonu’nda SAP Gold Partneri olan Hitsoft’ta Satış ve İş Geliştirme Direktörlüğü yanı sıra Hitdynamix Yapay Zeka şirketinde de Yönetim Kurulu Üyeliğini yapan Salman Yüksel’i üyeleriyle buluşturdu.

Belçika’nın saygın STK’larından olan ‘TOSED ‘Fikir Kulübü’,  Brüksel’de bulunan TOBB Salonu’nda  SAP Gold Partneri olan Hitsoft’ta Satış ve İş Geliştirme Direktörlüğü yanı sıra Hitdynamix Yapay Zeka şirketinde de Yönetim Kurulu Üyeliğini yapan Salman Yüksel’i üyeleriyle buluşturdu.

TOSED Başkanı Rana Hokkacı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Konferans buluşmasında TOSED Eski Başkanlarından Yılmaz Özcan konuşmacı Yüksel Salman hakkında bilgiler vermesi sonrası Yüksel, ‘Verimli İşletmeleri için Dijital Dönüşüm Adımları ve Farkındalık’ başlıklı sinevizyon eşliğinde çok güzel bir anlatımla sunum gerçekleştirdi.

Büyük bir dikkat ve ilgiyle izlenen sunumda Yüksel kendisi çalışmaları hakkında kısa bilgilerden sonra 1700’lü yıllarda başlayan sanayi devrimlerinin evrelerini tarihsel süreçlerini akıcı bir şekilde anlatarak, günümüzdeki bilgisayar’ın icat ve kullanım  evrelerinden sonra, özellikle üretime yönelik sanayiiler de dijital ve internet teknolojisi ile kullanımını anlattı. ‘Yapay Zeka’nın günümüzdeki önemine de değinen Yüksel, ilerleyen teknolojik her evre, kısa ömürlü olmakta. Hızla gelişen teknoloji aynı hızla üretim ve yatırım sektörlerinin de değişkenliğine neden olmakta ” dedi.

Yüksel’ kendileri ve çalışmaları hakkında da bu bilgileri aktardı:

“Yenilikçi, işletmelere değer katan ve rekabet gücünü artıran çözümleri üretmek misyonu ile 2011 yılından bu yana teknoloji ve danışmanlık hizmetleri sunan Türkiye’nin en büyük SAP Business One Gold Partneriyiz.

SAP’nin uluslararası kabul görmüş çözümleri ile kendi birikimimizi harmanlayarak farklı iş süreçleri ve sektör ihtiyaçlarını karşılayan global çözümler üretiyoruz. Türkiye’nin en geniş SAP Business One ekibine sahibiz ve en fazla SAP Business One projesi tamamlayan SAP Gold iş ortağıyız.

Müşterilerilerimizin başarısını hedefleyen bakış açımızla gerçekleştirdiğimiz birçok projede müşterilerimizin güvenini ve referansını kazanarak büyüdük. Türkiye’de başladığımız yolculuğumuza arkamıza aldığımız bu güven ve nitelikli ekibimizle bugün 16 ülkede SAP ve SAP entegre sürdürülebilir çözümlerle değer yaratmaya devam ediyoruz.

 

Değişim Biziz

Teknolojiyi kullanarak gelişir ve büyürüz. Müşterilerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın sürdürülebilir ve kalıcı dönüşümü için ilkelerimiz doğrultusunda çalışırız.

Genç Fikirleri Önemseriz

Gençlere fırsat sunan bir ortam yaratırız. İnsanlar ve fikirler arasında ayrım yapmayız. Eşit bir yaklaşım benimseriz. Genç yol arkadaşlarımızı nasıl geliştirebileceğimize odaklanırız.

Güveniliriz

Müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve dünyaya olan sorumluluklarımızın farkındayız ve yerine getiririz. Yalnız teknolojik donanımızla, yeteneklerimizle ve yenilikçi kapasitemizle değil, etik değerlerimizle de güveniliriz” dedi.

Soruların cevaplandırılmasıyla Konferans sona erdi. Katılımcılar TOSED’e böylesi güzel ve anlamlı  konferansın gerçekleştirilmesinden memnun olduklarını ifade ederek, TOSED’e teşekkür ettiler.

 

Salman Yüksel Özgeçmişi.

1980 doğumlu, 2 çocuk babası  Salman Yüksel; Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu ve Beykent Üniversitesi Sinema/TV bölümü yüksek lisans eğitimini tamamladı.

İş hayatına; İmalat, ERP ve Üretim planlama gibi alanlarda başlayan Salman Yüksel; 20 yıla yakın iş hayatı tecrübesine ek olarak Makine Mühendisleri Odasında da Başta Endüstri ve İşletme Mühendisleri Meslek Dalı Komisyonu olmak üzere bir çok alanda gönüllü olarak çalıştı.

Dijital Dönüşüm ve Yönetim Teknolojileri alanında birçok farklı şirket tecrübesi bulunan Salman Yüksel  Şuan ise SAP Gold Partneri olan Hitsoft’ta Satış ve İş Geliştirme Direktörlüğü yanı sıra Hitdynamix Yapay Zeka şirketinde de Yönetim Kurulu Üyeliğini yürütmekte.

www.belcikaaydınhaber.com