‘FC ANATOLIE 95’İN 20. SPOR VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ ÖNCESİ, MÜSABAKALAR İÇİN KURA’LAR ÇEKİLDİ

Saint josse Belediye Başkanı Emir Kır’ın insiyatifinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘FC Anatolie 95’ Şenliği’nin 20’ncisi bu yıl 8 Haziran’da yapılıyor. ‘Spor ve Kültür Şöleni Müsabakalar’ öncesi için ‘Cafe Mustafa’da Kura töreni gerçekleştirildi.

Saint josse Belediye Başkanı Emir Kır’ın insiyatifinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘FC Anatolie 95’ Şenliği’nin 20’ncisi bu yıl 8 Haziran’da yapılıyor.  ‘Spor ve Kültür Şöleni Müsabakalar’ öncesi için ‘Cafe Mustafa’da Kura töreni gerçekleştirildi.

Başkan Emir Kır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kura törenine, Saint Josse Belediye Başkan Yardımcıları Dorah Ilunga ve Kadir Özkonakçı, yanında, Müsabakaya katılacak olan Gençler ve Büyükler kategorilerinde yarışacak olan  ‘FC Anatolie 95’, ‘FC Antalyaspor’, ‘FC Rumeli’,  ‘FC I Love Saint Josse’, ‘FC Saint Josse 95’ , ‘FC Ayazcan’ , ‘FC Deportive Bxl’, ‘FC Saint Josse’ , ‘FC Iğdır Spor 76’, ‘FC Camargue’ ve ‘FC Matkopen’ futbol kulüp temsilcileri katıldı.

Başkan Kır yaptığı konuşmada: “Her yıl geleneksel olarak kutladığımız ‘FC Anatolie 95 Spor ve Kültür Şenliği’mizin bu yıl 20.sini kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Şenliğimizin Spor bölümündeki müsabakalara katılacak olan siz değerli Futbol Kulüp temsilcilerimizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Birlikte kura törenimizi gerçekleştireceğiz, katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Stade Communal Georges Petre  Avenue des Communautés 12  1140 Bruxelles’de gerçekleştirilecek olan Şöleni’mizde tüm kulüp temsilcilerini  ve sporcuları aileleriyle birlikte şenliğe davet ediyorum. Hem müsabakaları hem de hazırladığımız sürpriz sanatçı ve folklör ekiplerini ve gösterileri izleme imkanı bulacaksınız.

Halkımızın da davetli olduğu bu şölenimizin amacı Sporu ailelerimize ve çocuklarımıza sevdirmektir.  Bu amaçla 20 yıldan beri çoğunuzun katılarak hoş saatler geçirdiği bu Şenliğimizden de çok memnun kalacağınızı ifade etmek isterim. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Çekilen kuralarla Gençlerde, ‘FC Antalyaspor’, ‘FC Rumeli’,  ‘FC I Love Saint Josse’, ‘FC Saint Josse 95’ , ‘FC Ayazcan’ , ‘FC Deportive Bxl’ eşleşirken, Büyüklerde ise, ‘FC Anatolie 95’,‘FC Saint Josse’ ,  ‘FC Saint Josse 95’,‘FC Iğdır Spor 76’, ‘FC Camargue’ ve ‘FC Matkopen’  takımlar eşleşti.

Yemek ve içecek ikramıyla, Kura töreni sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com