Résidence Michèle Huzurevinde Bayram Kutlaması Coşkuluydu…

Brüksel Laeken’de bulunan Résidence Michèle Huzurevinde Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama gerçekleştirildi.

Brüksel Laeken’de bulunan Résidence Michèle Huzurevinde Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama gerçekleştirildi.

Huzurevi Direktörü Gülsüm Yavaş’ın gerçekleştirdiği kutlamaya T.C. Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz, Huzurevi Sahibi Rodriguez Esther, Halk Sanatçısı ŞEMS, Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu ve STK temsilcileri katıldı.

BAŞKONSOLOS DENİZ:  “BAYRAMLAR TOPLUMLARIN KAYNAŞMASI VE DAYANIŞMASI ADINA ÇOK ÖZEL GÜNLERDİR”

Başkonsolos Umut Deniz yaptığı kısa selamlama konuşmasında: “Öncelikle Huzurevi sakini büyüklerimizin ve siz davetlilerin ‘Kurban bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığın dayanışma ve kaynaşmasına vesile olmasını diliyorum. Böylesi güzel bir günde, değişik inanç ve kültürlere mensup büyüklerimizin bulunduğu adı gibi huzur dolu mekanda, bayramlaşma adına bizleri buluşturan başta Kurumun sahibi Sayın Rodriguez Esther’e, Direktör, Sayın Gülsüm Yavaş’a ve tüm personele çok teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi bayramlar  halkların sevgi, saygı ve dayanışma adına toplumsal olarak, kendi kültürel ve inançsal değerleriyle kutlaya geldiği çok özel günlerdir. Bugün ben de böylesi anlamlı bir günde sizlerle birlikte bayram kutlamanın sevincini değerli büyüklerimizle birlikte yaşamanın heyecanı içerisindeyim. Büyüklerimizin huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri dileklerimle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

DİREKTÖR YAVAŞ: “MİSAFİR BÜYÜKLERİMİZ İÇİN İLK DEFA BAYRAM KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Direktör Gülsüm Yavaş: “Öncelikle Bayramınızı tebrik ediyorum. Katılımlarından dolayı Başkonsolosumuz Sayın Umut Deniz, başta olmak üzere, Halk sanatçısı Sayın ŞEMS’e, basın mensubu Sayın Celil Gündoğdu’ya tüm davetli ve büyük misafirlerimize bu güzel etkinliğimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Biz her yıl geleneksel olarak Noel, Yılbaşı ve çeşitli kültürel etkinliklerle huzurevi sakinlerimiz için eğlenceler düzenlemekteyiz. Bu yıl huzurevi sakinlerimiz içerisinde Müslüman büyüklerimizde olduğu için onların da bayramlarını kutlama adına ilk defa böyle bir program gerçekleştirdik.

Bu bayramlaşma etkinliğimizin de  onların rutin yaşamlarına renk kattığını ve mutlu olduklarını görmekteyiz. Buda bizi mutlu ediyor” dedi.

Başkonsolos ve davetliler Huzurevi sakinleriyle birebir sıcak bir şekilde konuşarak, Halk Sanatçısı Şems’în çalıp söylediği şarkılarla bol bol oynayıp, dans ettiler.

Yemeklerin yendiği ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen bayramlaşmada Huzurevi sakinlerinin coşku ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Her ulustan mensup yaşlı büyüklerin misafir edildiği mekanda yönetim ve personelin misafirlere ilgi alakaları ise takdire şayandı.

*****************************

Belçika Aydın haber olarak böylesi anlamlı bir etkinliğe imza artan Résidence Michèle Direktörü Gülsüm Yavaş’ın şahsında tüm Yönetim Kadrosu ve Personele teşekkür ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com